Så står weekenden endelig for døren, og med den er det tid til at få slappet af og set en masse gode film og serier, hvad enten det betyder en tur i biffen eller afslapning foran fjernsynet med en god Blu-ray.

Biografsalens mørke byder i denne uge på “En kongelig affære” med Mads Mikkelsen, naturvenlige eventyr i “Lorax – Skovens beskytter”, gæve pirater i “Piraterne! 3D”, romantiske eventyr i “Lille spejl på væggen der”, en omgang norsk ungdom i “Ta’ mig” og sidst, men ikke mindst, episk action i “Wrath of the Titans”, som Filmz TV i denne uge dækker med en række eksklusive interviews fra London.

Skal du i biografen og se en eller flere af ugens nye biografpremierer, har du en god serie, du skal snuppe endnu et afsnit af, eller har du noget helt tredje, du skal opleve i weekenden? Klik i ‘Kommentarer’ herunder og fortæl os om dine weekendplaner!

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 kasperfmn 11 år siden

Jeg har modtaget nogle kuponer til sodavand og popcorn i den nye BioCity i Næstved, så jeg overvejer at slå et smut forbi og se et eller andet. Så er det bare hvad...
Gravatar

#2 Richard Burton 11 år siden

Hunger Games med ungerne imorgen. Havde håbet min bror havde modtaget Luderhesten fra PlanetAxel, men nope.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#3 Laziter 11 år siden

Det kommer an på hvad min datter mener vi skal se.. Jeg har nogle billetter til biffen liggende og de skal jo bruges før eller siden :-)
I don't believe it! Two barrels, and he's going down again!
Gravatar

#4 MMB 11 år siden

SIR Ridley Scott (2) skrev:
Hunger Games med ungerne imorgen. Havde håbet min bror havde modtaget Luderhesten fra PlanetAxel, men nope.


Du håber ligefrem at War Horse er kommet hjem? O_o
Gravatar

#5 ddandersen 11 år siden

Efter at have afviklet en af de bedste serier, med den ringeste afslutning nogensinde (Lost), er jeg nu i gang med en anden serie, som tegner til at blive endnu bedre (Game of Thrones).
Gravatar

#6 Richard Burton 11 år siden

#4 Ja når jeg har alle ungerne, så synes jeg en eventyr/børnefilm er det helt rigtige :)
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#7 Bruno 11 år siden

Red Warszawa i morgen på scenen i København, men ellers tror jeg, at søndagen står på gensyn med et par Kevin Smith-film, da jeg er i gang med at lytte til hans bog, "Tough Shit: Life Advice from a Fat, Lazy Slob Who Did Good".
Gravatar

#8 MOVIE1000 11 år siden

De sidste afsnit af Star wars the clone wars sæson 3 BD også Tintin...... på BD også måske Die hard filmene på BD hvs ejg når så langt :)

God weekend alle sammen ;)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#9 Kruse 11 år siden

utyske (7) skrev:
da jeg er i gang med at lytte til hans bog, "Tough Shit: Life Advice from a Fat, Lazy Slob Who Did Good".


Er der noget nyt at finde i den bog, hvis man har lyttet til alle Smodcast-afsnittene og tonsvis af afsnit af hans andre forskellige podcasts?
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#10 Bruno 11 år siden

Kruse (9) skrev:
Er der noget nyt at finde i den bog, hvis man har lyttet til alle Smodcast-afsnittene og tonsvis af afsnit af hans andre forskellige podcasts?


Jeg har ikke fulgt med i SModcast i et godt stykke tid, men er begyndt at lytte til det igen på det seneste, så jeg skal ikke kunne sige det 100%.

Dog er der en masse informationer, jeg ikke kendte til i forvejen, bl.a. hvor Smith beskriver hans mange års samarbejde med Weinstein-brødrene, om hele indie-bevægelsen i USA i 1990'erne, som de to brødre jo var en del af, samt detaljer om sådan noget som samarbejdet med Bruce Willis og Smiths møde med de store studier, der ikke helt var som han havde forestillet sig.

Men der er naturligvis noget i bogen, man kender til i forvejen, hvis man har fulgt manden i mange år, det kan ikke helt undgås og bogen kan købes for omkring 100 kr. som lydbog via audible.com, han har selv indtalt den. :)

Skriv ny kommentar: