Skuespilleren, filmskaberen og højtråbende spritbilist Mel Gibson er angiveligt i snak om at genoplive den populære “Dødbringende våben” filmserie med et femte kapitel om den umage strømerduo Riggs og Murtaugh.

Udspillet følger i kølvandet på de seneste dages pinlige begivenheder, hvor Gibson blev arresteret for spritkørsel. Efter sigende skulle planen omkring en mulig “Dødbringende våben 5” sandsynligvis kunne vinde en stor del af stjernens fanbase tilbage.

Kilder indenfor filmbranchen indikerer, at Gibson skulle være klar til at kravle om bord på en “Dødbringende våben 5”, som så skulle blive den endegyldige afslutning på politiserien, hvori han spiller overfor Danny Glover.

”Det ville ikke skade på PR-fronten at give fans endnu en ‘ Dødbringende våben’,” udtaler en af kilderne.

Den fjerde film i serien, som fik premiere i 1998, lagde ikke skjul på, at være “den afsluttende film”, men i 2004 fik Gibson tilbudt at gentage sin rolle som Martin Riggs for en løn på hele $30 millioner. Måske kan tanken om betydligt bedre PR få den nu berygtede skuespiller til at slække lidt på kravene?Vis kommentarer (34)
Gravatar

#11 Silver666 15 år siden

Det er sgu da ikke barnligt at lukke døren til en franchise hvilket vil blive gjort ordntlig hvis Riggs døde
.Han er Mr Lethal Weapon.
Gravatar

#12 Tylerdurden 15 år siden

1'eren er næsten genial. Det er ihvertfald en af de bedste actionfilm fra 80'erne.
2'eren er okay. Det er et meget hyggeligt gensyn med Riggs og Murthaugh og den har da også enkelte originale, men 1'eren er klassikeren!
Personligt har jeg ikke brug for en 5'er. 3+4 var ikke noget at råbe hurra for.
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?
Gravatar

#13 gladiator 15 år siden

Syntes absolut ikke at man skal dræbe en af karakterene, og hvis nogen skulle dræbes, SÅ skulle det være Joe Pesci eller noget, og så tar de på hævntogt. Men igen, syns, som nogen af jer har skrevet, at det er GLADE action film, så syns sku ikke nogen skal dø!!

Kan huske der var stor debat omkring 4'eren, hvor Mel Gibson havde krævet at dø (sagde medierne) så han slap for at lave flere, og så serien sluttede. Sikke en lorte slutning det havde været!

Det ville være en skamplet at slutte SÅ fed en serie på den måde. Syns man skal lade 4'eren være den sidste. Den sluttede godt, med at de alle fik styr på deres liv osv. HAPPY ENDING, som Hollywood kun laver dem, men det var sku også helt iorden!
Gravatar

#14 filmz-michaell 15 år siden

#10 Agree to disagree. Jeg synes slet ikke at Lethal Weapon 1 var en "glad actionfilm". Jeg synes den havde en fed mørk humor og nogle interessante karakterer. Men Shane Black må altså ikke blive pissed over at filmselskabet tager hans film og ændrer den fuldstændig?

#7 Hvis jeg havde skrevet en film hvor hovedpersonen dør til sidst og filmselskabet ændrede det så ville jeg sgu da også blive en tand irriteret! Så kan du sgu kalde mig sortsynet alt hvad du vil, men jeg kunne lide den første film og jeg synes de andre var fesne.
A slavish concern for the composition of words is the sign of a bankrupt intellect. Be gone, odious wasp! You smell of decayed syllables
Gravatar

#15 Kram 15 år siden

#14 -
Enig. De gik fra en mørk og lidt dyster undertone, til en næsten super varm og 'happy-mode' undertone. Ligesom med T2, der var et fantastisk mesterværk, en kold og dyster film, hvor T3 var en lalleglad action film der var 'varm' op over begge ører.
...
If winning isn't everything, why do they keep score?
Gravatar

#16 The Baptizer 15 år siden

Hvis Gibson er så nem at påvirke lige nu til at lave film han før har sagt nej til, så må vi da håbe at der er en der prikker ham i siden og siger Mad Max 4!

Men der skal han jo naturligvis sidde en del bag rattet :D
I'm a falling stone in a world of glass
Gravatar

#17 SpielbergFreak 15 år siden

#16

Ja eller Passion of the Christ: The Apology
Gravatar

#18 filmz-michaell 15 år siden

Passion of the Christ 2: Crucify This! Skru op for højtalerne!
A slavish concern for the composition of words is the sign of a bankrupt intellect. Be gone, odious wasp! You smell of decayed syllables
Gravatar

#19 filmz-theassociate 15 år siden

Det er faktisk utroligt hvor mange gamle genoplivningsprojekter der er gang i, i Hollywood for tiden.

Dødbringende Våben 5
Rocky 6
Rambo 4
Alien Vs. Predator filmene
Indiana Jones 4
Commando 2 (var der nogen der snakkede om på et tidspunkt)

- er der ved at gå 80'er i dem derovre?
Gravatar

#20 gladiator 15 år siden

Die hard 4/reboot/hardisc/MB og hva den ellers hedder :)

Glæder mig til mange af dem. Hvertfald Die hard og Indiana jones!!

men det er jo et tydeligt tegn på at Hollywood er løbet tør for ideer... Og brygger på "sikre/gamle" succeer...

og så stjæler de alverdens fra de asiatiske film!

Men sådan er det jjo

Skriv ny kommentar: