Skuespilleren, filmskaberen og højtråbende spritbilist Mel Gibson er angiveligt i snak om at genoplive den populære “Dødbringende våben” filmserie med et femte kapitel om den umage strømerduo Riggs og Murtaugh.

Udspillet følger i kølvandet på de seneste dages pinlige begivenheder, hvor Gibson blev arresteret for spritkørsel. Efter sigende skulle planen omkring en mulig “Dødbringende våben 5” sandsynligvis kunne vinde en stor del af stjernens fanbase tilbage.

Kilder indenfor filmbranchen indikerer, at Gibson skulle være klar til at kravle om bord på en “Dødbringende våben 5”, som så skulle blive den endegyldige afslutning på politiserien, hvori han spiller overfor Danny Glover.

”Det ville ikke skade på PR-fronten at give fans endnu en ‘ Dødbringende våben’,” udtaler en af kilderne.

Den fjerde film i serien, som fik premiere i 1998, lagde ikke skjul på, at være “den afsluttende film”, men i 2004 fik Gibson tilbudt at gentage sin rolle som Martin Riggs for en løn på hele $30 millioner. Måske kan tanken om betydligt bedre PR få den nu berygtede skuespiller til at slække lidt på kravene?Vis kommentarer (34)
Gravatar

#21 NightHawk 15 år siden

Det er jo komplet tåbeligt på alle mulige måder det her.

For det første fordi Richard Donner og co. i "Lethal Weapon 4", kun klarede skærene i form af Mel Gibson og Danny Glovers kemi. Historien var ultra tyndt og det føltes for mit vedkommende, som om man havde en kraftig oplevelse af deja vu' på den ufede måde, i stort set hele filmen.

For det andet fordi 4'eren trods dens ujævne handling flot fik afrundet hele sagaen om de to betjentes hektiske liv. Med afsluttende familiefoto, babyer og bryllup.

Sågar hele sekvensen under rulleteksterne bærer tydelig præg af, at væe et definitivt punktum, da tilskueren får forevist en stor bunke billeder fra 1'eren til 4'eren på bedste -"nu bladrer vi lidt i familiealbumet" facon.

Så alt er jo afsluttet. Og hvis man så ydeligere ser på Gibson og Glover rent fysisk, ja så er de faktisk bogstavelig talt blevet "Too old for this shit". Så en 5'er syntes jeg, vil være fulstændig unødvendigt og kikset.

Man skal stoppe mens legen er god!
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#22 filmz-Daedalos 15 år siden

ville være en skam at kalde alien vs predator en genoplivning af hverken de gamle og geniale alien og henholdvis predator film.. men ok ;)
_______________________________________
How much does life weigh?
Gravatar

#23 Silver666 15 år siden

Jeg syntes nu det er guld de genopliver de gamle action helte fra 80'erne som er elsker af mange bla yours truely :)
Hellere det end alt det remake gejl de har gang i, det er til at brække sig over :(
Gravatar

#24 gladiator 15 år siden

#21

jeg er helt enig med dig, omkring det med at 4'eren var det sidste kapitel, også den måde de fremviste det på

Syns nu historien var helt fint, og syns den er kanon go og sjov!

Men de burde ik lave en 5'er
Gravatar

#25 m 15 år siden

Mel Gibson har lavet 1 go film Lethal Weapon 1, men ellers har jeg ikke set noget med ham der var værd at se igen, (i enkelte tilfælde se færdig). ;-)
The 21st century is when everything changes. And you gotta be ready.
Gravatar

#26 zamm- 15 år siden

#25 Jo Braveheart! :)

Arrgh... nu har jeg lige købt LW-boksen! Men pyt! Der kommer nok en med alle 5 i så på et tidspunkt! :/
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#27 filmz-michaell 15 år siden

#25 Jeg synes nu også ret godt om Payback.
A slavish concern for the composition of words is the sign of a bankrupt intellect. Be gone, odious wasp! You smell of decayed syllables
Gravatar

#28 filmz-Kadann 15 år siden

#27 -

Payback er en fed film. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#29 maniac 15 år siden

Synes faktisk Conspiracy Theory også har sine øjeblikke :)
Gravatar

#30 filmz-michaell 15 år siden

#28 Not many people know what their life's worth is. I do. Seventy grand. That's what they took from me. And that's what I was going to get back. ;) Gibson er for badass i hovedrollen!
A slavish concern for the composition of words is the sign of a bankrupt intellect. Be gone, odious wasp! You smell of decayed syllables

Skriv ny kommentar: