Skuespilleren, filmskaberen og højtråbende spritbilist Mel Gibson er angiveligt i snak om at genoplive den populære “Dødbringende våben” filmserie med et femte kapitel om den umage strømerduo Riggs og Murtaugh.

Udspillet følger i kølvandet på de seneste dages pinlige begivenheder, hvor Gibson blev arresteret for spritkørsel. Efter sigende skulle planen omkring en mulig “Dødbringende våben 5” sandsynligvis kunne vinde en stor del af stjernens fanbase tilbage.

Kilder indenfor filmbranchen indikerer, at Gibson skulle være klar til at kravle om bord på en “Dødbringende våben 5”, som så skulle blive den endegyldige afslutning på politiserien, hvori han spiller overfor Danny Glover.

”Det ville ikke skade på PR-fronten at give fans endnu en ‘ Dødbringende våben’,” udtaler en af kilderne.

Den fjerde film i serien, som fik premiere i 1998, lagde ikke skjul på, at være “den afsluttende film”, men i 2004 fik Gibson tilbudt at gentage sin rolle som Martin Riggs for en løn på hele $30 millioner. Måske kan tanken om betydligt bedre PR få den nu berygtede skuespiller til at slække lidt på kravene?Vis kommentarer (34)
Gravatar

#31 vapor 15 år siden

Ransom er da også god.
Braveheart er nr1 på min list over gode film. :)
Gravatar

#32 filmz-Kadann 15 år siden

#30 -

Jep.. en herlig gnaven badguy. At filmen så er fyldt med fede skuespillere, gør den bestemt ikke dårligere. :)

edit: og det skal ikke misforstås at han er hovedskurken i filmen, bare skurken som man holder med. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#33 filmz-Bruce 15 år siden

#19 Nu har de jo ligesom gennemtærsket alle superhelteuniverserne efter interessante personer og filmatiseret de rådne "vs." film, der er muligt og da Hollywood manuskriptforfattere HAR svært ved "skabelsesprocessen" og give gnist til en selvstændig tanke, så er det nemmere at gå igang med fortsættelser.

Lav den film og blæs dem i luften til sidst. Ja lav alle de fortsættelser af 80'er actionfilmene og lad samtlige blæse i luften til sidst og start så på en frisk.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#34 MikkelHJ 15 år siden

#33 Jeg synes, det lyder som en fantastisk idé at blæse samtlige firserikoner i de såkaldte genoplivningsprojekter, der er gang i, til Langbortistan. Det kunne være en slags endegyldigt farvel til fortiden, fortsættelser og forældede formulaiske film.

Rocky får slået sin hjerne til æblemos i sin sidste store comeback-kamp.

Rambo bliver offer for et grumt hjerteanfald, ligesom han skal til at modtage folkets hyldest efter at have fanget Osama Bin Laden og egenhændigt udryddet samtlige verdens terrorister.

John Matrix må endnu engang redde sin datter Jenny, der er flyttet til San Francisco i et forsøg på at finde sin biologiske familie, da han finder ud af, at hun er kommet med i en heksekult. Desværre bliver John sprængt i tusind stykker af en dæmon ved navn Belthazor, før han når frem til hende.

Riggs og Murtaugh forlader LAPD i vrede og tager ud på et privat hævntogt, efter deres familier er blevet ofre for en selvmordsbombemand. Efter at have fanget gerningsmanden og optrevlet hele terrororganisationen, deler de en nats forbudt kærlighed á la Brokeback Mountain. Filmserien når en hjerteskærende afslutning, da Riggs og Murtaugh kører ud over en klippeskrænt, mens de holder hinanden i hånden...
Don't you dare take Miles. You can take the children, but you leave me my monkey.

Skriv ny kommentar: