Skuespilleren, filmskaberen og højtråbende spritbilist Mel Gibson er angiveligt i snak om at genoplive den populære “Dødbringende våben” filmserie med et femte kapitel om den umage strømerduo Riggs og Murtaugh.

Udspillet følger i kølvandet på de seneste dages pinlige begivenheder, hvor Gibson blev arresteret for spritkørsel. Efter sigende skulle planen omkring en mulig “Dødbringende våben 5” sandsynligvis kunne vinde en stor del af stjernens fanbase tilbage.

Kilder indenfor filmbranchen indikerer, at Gibson skulle være klar til at kravle om bord på en “Dødbringende våben 5”, som så skulle blive den endegyldige afslutning på politiserien, hvori han spiller overfor Danny Glover.

”Det ville ikke skade på PR-fronten at give fans endnu en ‘ Dødbringende våben’,” udtaler en af kilderne.

Den fjerde film i serien, som fik premiere i 1998, lagde ikke skjul på, at være “den afsluttende film”, men i 2004 fik Gibson tilbudt at gentage sin rolle som Martin Riggs for en løn på hele $30 millioner. Måske kan tanken om betydligt bedre PR få den nu berygtede skuespiller til at slække lidt på kravene?Vis kommentarer (34)
Gravatar

#1 filmz-MarcusB 16 år siden

Har aldrig set en 'Dødbringende våben' film, måske det var på tide
Gravatar

#2 filmz-Daedalos 16 år siden

dødbringende jøder 5 anyone?

ej. men kunne være godt at se mel drengen igen
_______________________________________
How much does life weigh?
Gravatar

#3 thebigzzz 16 år siden

Ser gerne en 5. film i serien - især fordi jeg ikke har købt 1-4 boxen endnu :P
Det virker dog som det forkerte grundlag for at gå med til at lave en 5.
Gravatar

#4 Silver666 16 år siden

Det her lyder som det pure Hollywood opspind.
Mel har udtalt flere gange at han ikke har interasse i at vende tilbage i rollen som Riggs.
Tvivler stærkt på han er desperat nok til at gøre det, men personlig vil jeg gerne se en allersidste Lethal Weapon film :)
Gravatar

#5 vapor 16 år siden

Der har været snak om en 5'er inden at han blev taget.
Så historien er bare en gang blah...
Gravatar

#6 filmz-michaell 16 år siden

Etteren var rigtig fed, men da manuskriptforfatteren Shane Black skred efter to'eren, gik det IMO ned ad bakke.
I 3'eren og 4'eren er Riggs slet ikke interessant mere, han begynder at få styr på sit liv og det ødelægger den karakter, som jeg holdt så meget af i etteren. Især med den platte slutning i 4'eren.


Hvorfor Shane Black skred:
In the original script (written by a reluctant Shane Black), the South Africans were even more vicious. At one point, they even torture Riggs in much the same manner as Mr. Joshua in the original. And the ending climaxed with a distraught Riggs dying after the wounds delivered from Arjen Rudd. When his version was changed, Shane Black left the series completely and disowned all sequels.

A slavish concern for the composition of words is the sign of a bankrupt intellect. Be gone, odious wasp! You smell of decayed syllables
Gravatar

#7 filmz-xlarti 16 år siden

#6 Damn et sortsyn dig og din helt Shane har!
For min skyld må de gerne fortsætte med at lave en hvert 5. år indtil danny glover kradser af - 4'eren er slet ikke den samme film som etteren er, men det giver den ikke mindre ret til at eksistere IMO.
De karakterer er uendeligt interessante og må aldrig dø!
Gravatar

#8 filmz-theassociate 16 år siden

#6 - det er da klart han skred efter 2'eren hvis han havde tænkt sig at kille ham off og studiet valgte anderledes. Helt enig med #6, karaktererne er utrolig interessante, og fortjener da helt sikkert en genoplivning i form af en 5'er. Er til dato stadig flad af grin over kyllinge-åbningsscenen med Riggs og Murtaugh i 4'eren..
Gravatar

#9 Silver666 16 år siden

Hvis der skulle laves en LW5 burde en af karakterene dø evt Riggs
også Murthaugh gik på hævntogt.
Gravatar

#10 SpielbergFreak 16 år siden

Det er da en direkte barnlig opførsel, at slå hovedkarakteren ihjel og blive sur når studiet ændre denne totalt ubegrundede slutning......

Lethal Weapon er trods alt "glade" actionfilm, altså actionfilm der har en hvis humor og charme over sig, og det ville da være totalt forrykt at slå hovedkarakteren ihjel i sådan en film.

Kendte ikke til den historie om Shane Black, men jeg er der kun glad for at han forlod projekterne, med den dystre instilling. At det så alligevel gik ned ad bakke derfra, er så bare filmselskabets fejl, i ikke et finde en dygtig nok forfatter.

Når det er sagt håber jeg bestemt ikke at de laver 5'eren.

Skriv ny kommentar: