Den britiske skuespiller var et af de få højdepunkter i George Lucas udskældte “Star Wars”-prequels i rollen som Obi-Wan Kenobi. Men Ewan McGregor er bestemt ikke glad for de mange dedikerede fans af den populære franchise.

Se også: Se det første billede af Stormtroopers fra “Star Wars: Episode VII”.

”Jeg har aldrig været til ‘Star Wars’-arrangementer, men de fans jeg har mødt er en flok idioter. De folk, jeg støder på, er de narrøve, der vil have mig til at signere et ‘Star Wars’-fotografi, så de kan sælge det på internettet. Eller folk ved premiererne, der maser små børn for at få mig til at underskrive et fucking fotografi af Obi-Wan Kenobi. De er fucking parasitter uden noget liv,” raser skuespilleren i et interview med Details Magazine.

Ewan McGregor har for længst lagt “Star Wars”-eventyret bag sig, og han vil da heller ikke være at finde i den kommende film, der får premiere den 18. december 2016.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Salene 7 år siden

Hørt.
Gravatar

#2 Daywalker 7 år siden

Det er selvfølgelig ikke alle StarWars fans der er sådan... Men kan godt forstå at han er skuffet/pissed på lige den slags mennesker. Især når det er dem der mest fremtrædne, når de presser sig frem på ham.

Hvis han evt. var til arrangement så vil han kunne se de andre slags.
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#3 Hive 7 år siden

Selvfølgelig er der da brodne kar imellem, det er da altid. Men jeg synes nu alligevel at det er ganske respektløst af ham at omtale sine fans på den måde; fans der trods alt var grunden til at han tjente ret så høje summer på sit engagement i Star Wars universet.
Gravatar

#4 123456789 7 år siden

Puha sikke et hårdt liv
Gravatar

#5 Silver666 7 år siden

Så Ewan i et program hvor han sagde noget i stil med i was walking towards my trailer and someone shouted Ewan may the force be with you. I was like thats fuckin ridicules.
Så han er ivertfald ikke med på at lege med når det gælder Star Wars fans.
Gravatar

#6 Bekhter 7 år siden

Undskyld mig, men jeg forstår simplethen ikke den her artiklens udsavn om at han er færdig med Star Wars, når manden selv har udvist interesse i at genoptage rollen i et spinoff .

på denne side:
http://www.blastr.com/2013-2-14/so-heres-ewan-mcgr...
kommer denne udtalelse:
"I think it's a good idea. The only bit that I could get away with doing is after the last one I made, 'Episode III,' before Alec Guinness [played Obi-Wan in the original films], there's that period where he's in the desert.

That might be my window, there, to tell that story. I don't know what he did in the desert. We could make up some stuff. Could be quite exciting. I'd be up for it, for sure, of course."

my two cents.
Gravatar

#7 Manthraxx 7 år siden

Da fuck?!? Sådan et røvhul
Gravatar

#8 Manthraxx 7 år siden

Det er iøvrigt godt klaret af en person der tjener styrtene med penge på at levere en vare som reelt ikke er til nogen nytte i samfundet, udover at vi skal have noget at lave indtil VI kan tage på arbejde og som regel gøre en nytte for samfundet.

Jeg tror ikke skuespillere skal råbe for højt om hvem der er parasitter
Gravatar

#9 Mads47 7 år siden

Syndes oversættelsen af hans interview er en smule rodet og stemmer ikke helt overens med det der bliver sagt

"I don't have any experience with them. I've never been to one of the conventions. The people I meet are the fuckers who want me to sign Star Wars photos so they can sell them on the Internet or the people at premieres who are crushing children against barriers to get me to sign their fucking picture of Obi-Wan Kenobi. They're not fans—they're parasitical lowlifes and fucking wankers"

Vil give ret i at tonen er ret hård, men han tegner ikke et billed af alle fans men de værste. Men syndes heller ikke det med at han aldrig vil medvirke i noget med Star Wars igen stemmer overens med at han gerne vil genoptage rollen som Obi-boy.
Gravatar

#10 Lazlo H 7 år siden

Jeez Louise for en fejlkogt gang discount-suppe på en oversættelse.... Er journalist/skribent noget man bliver efter en uge på AMU???

Der er en lidt anden kontekst i original-sproget og oversættelsen har da helt misset jargonen og det der ligger i den engelske udtryksform Ewan bruger....

Det' en ommer!

Skriv ny kommentar: