Efter Paul Walkers tragiske død har fremtiden for “Fast & Furious 7” været uklar. Det lader dog nu til, at der muligvis er fundet en løsning, som vil tillade færdiggørelsen af filmen uden større ændringer i plottet.

Se også: Officielt: “Fast & Furious 7” udskydes efter Paul Walkers død.

Paul var nemlig ikke noget enebarn, og hans lillebror, Cody, arbejder ligeledes i filmbranchen som stuntmand. Overvejelsen går nu på at bruge Cody som en erstatning for Paul, da de to brødre ligner hinanden en del. I scener, hvor man ser Codys ansigt tæt på, vil Pauls så i stedet blive sat ind senere gennem computereffekter.

Intet er dog endnu officielt, men det lader ikke til, at Cody er imod idéen. Men selvom han skulle slutte sig til filmen, vil manuskriptet nok stadig kræve en række omskrivninger for at sammenfatte en afslutning for Paul Walkers karakter, så en større forsinkelse er ikke af bordet af den grund.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 Christo 10 år siden

NEJ! omskriv manuskriptet! lad ham få en ærefuld exit, og så kan de andre hævne ham. så er det bare at komme igang med at skrive
Gravatar

#2 KEiZ 10 år siden

#1 Enig en cool omskrivning hvor han skal hævnes eller noget!!!
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#3 PukBak 10 år siden

Jeg har siden den triste nyhed vaklet mellem en "blød udskrivning" eller et spektakulært biluheld forårsaget af skurkene. Kan stadig ikke helt bestemme mig for, om sidstnævnte er dårlig stil eller i både Paul og filmenes ånd.
Gravatar

#4 Warbeard 10 år siden

Er jeg den eneste der synes det er rystende usmageligt at bruge hans död som et plotpoint i en skide film?
Gravatar

#5 Slettet Bruger [3361410407] 10 år siden

Warbeard (4) skrev:
Er jeg den eneste...


Nej, du er aldrig den eneste, jeg er ked af at skuffe dig. :)
Gravatar

#6 The Insider 10 år siden

Woohooo! Nu kan jeg endelig bruge denne: http://imgflip.com/i/3u2vq
War. War never changes.
Gravatar

#7 Mikkel Abel 10 år siden

Warbeard (4) skrev:
Er jeg den eneste der synes det er rystende usmageligt at bruge hans död som et plotpoint i en skide film?


Tja, filmen skal produceres færdig, Walker eller ej. Så vil jeg da hellere se, at han får et logisk exit, fremfor at medvirke i nogle af filmens scener og så pludselig forsvinde ud af den blå luft.

Og det jo ikke fordi de har tænkt sig at pisse op og ned af ryggen på Walker, på den mest usmagelige måde. Tror da helt sikkert de vil behandle problemet med så meget respekt som overhovedet muligt.
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#8 Lord Beef Jerky 10 år siden

#7 de behandler det sgu ikke med særlig stor respekt, hvis ovenstående passer. Jeg er dog ligeglad alligevel.Verden skal nok fortsat dreje rundt. Det bør dog, for familien og fans skyld, finde på en anden ide end at lade en anden spille samme karakter på den måde.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#9 Mikkel Abel 10 år siden

Lord Beef Jerky (8) skrev:
#7 de behandler det sgu ikke med særlig stor respekt, hvis ovenstående passer.


Tja, nu må vi se hvordan resultatet ender ud. Jeg synes sgu det er fair nok og ærligt talt, kan jeg ikke se hvordan man ellers skulle kunne lave hans exit, så det ville give mening.
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#10 Lord Beef Jerky 10 år siden

#9 det er jo aldrig svært at omskrive en film af denne slags - men det er en dyr og lang process. Penge er dog i dette tilfælde vigtigere end respekt for en afdød, og derfor fortsætter man nok ud af den letteste og billigste rute.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: