De første fanreaktioner har været særdeles begejstrede for “Batman v Superman: Dawn of Justice”, men derimod har et flertal af anmelderne været mere skeptiske.

Se også: Anmeldelsen af “Batman v Superman: Dawn of Justice”

Således kan man på IMDb se “Batman v Superman” aktuelt ratet til en score på 8,9 ud af 10, hvilket er baseret på over 13.000 stemmer.

Anderledes ser det ud på Rotten Tomatoes, der samler særligt de amerikanske anmelderes vurdering af film. Her er seks ud af 10 anmeldere ikke begejstrede for Zack Snyders DC Comics-film.

Her på Filmz er anmeldelsen også splittet. Der er gode elementer – Ben Afflecks Batman – og der er mindre heldige elementer – Supermans effekt-slåskampe.

“Batman v Superman: Dawn of Justice” får dansk biografpremiere den 24. marts.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 KEiZ 6 år siden

ikke overraskende....

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#2 gladiator 6 år siden

Det er Zach Znyder... Det er bare CGI helvede.. Warner bør virkelig gennemtænke hans position i hele det her... Nu laver han også Justice League.. Tror samtlige DC film bliver bedre, når han er væk.

Så jeg ser voldsomt meget frem til den første stand alone Batman film med Affleck, forhåbentlig en Joker osv.
Gravatar

#3 coftkohl 6 år siden


Hvorfor har WB / DC så meget tiltro til at, Znyder kan holde det her univers oppe ?

2 film er der lavet indtil nu og ingen af dem har fået folk oppe at ringe over deres store kvaliteter, der har været positive elementer omkring begge film, men overordnet set er ingen af de 2 blevet hyldet, af en samlet set skare af anmeldere / filmseere, som værende noget større at råbe hurra for, det ser ikke alt for godt ud.

WB / DC vil så gerne være oppe på siden af Marvel, men måske de skulle prøve at slappe en smule af ?

Nej jeg hadede ikke MoS, synes faktisk den er ok, ja jeg er stor fan af det meste af det Marvel læsser ud af maskinen, men jeg fortækker ikke Marvel, håber bare mere på kvalitet fra begge fronter.
Gravatar

#4 Driver 6 år siden

#3

Det er ikke kun et spørgsmål om at have tiltro til Snyder. Den tiltro er nok heller ikke på sit højeste lige nu. Men WB har en fin historik med Snyder i forhold til kommerciel succes, hvor især 300 var et stort trækplaster, der åbnede deres øjne for, at Snyder kan bringe gryn hjem. Watchmen er et andet eksempel på deres samarbejde.

Derudover gad jeg også godt høre, hvem man kunne forestille sig styre et sådant projekt foruden Zack Snyder og min egen favorit George Miller. DC har ikke en figur som Kevin Feige til at lede og regere deres univers, måske er det det, de savner.

Jeg er i øvrigt helt enig med dig i, at DC og WB burde slappe lidt af og fokusere på dem selv fremfor at forsøge at indhente Marvel. Før eller siden, skal de nok indhente Marvel, hvis de tager sig nok tid, for de har, efter min mening, et mere interessant galleri af helte og skurke.

Snyder er nok ikke den rette fremover og kan man overtale George Miller til ikke blot at producere (som han gør nu), men også instruere Justice League, så ville jeg forsøge på det, hvis jeg var WB og DC. Når det så er sagt, så er jeg ikke fan af ensemble superhelte, jeg kan ikke fordrage Whedons to Avengers film og jeg frygter også enormt for Civil War.

Så jeg ser mest frem til Ben Afflecks stand-alone Batman film, men det er klart, at en kaliber som George Miller, kan få mig hypet over Justice League! Og jeg tror det er det, folk har brug for, et frisk pust i form af en ny instruktør.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#5 Geekalot 6 år siden

Haha CGI helved, hvordan ville du ellers have lavet sådanne en film her ? snore og helikoptere haha ? vi er nået væk fra 80erne af haha
Gravatar

#6 Mads47 6 år siden

Synes også CGI kritikken falder en smule hult, ville gerne se et seriøst bud på hvad der skulle erstatte CGI i film som denne.
Gravatar

#7 danish99 6 år siden

Skal se den fredag morgen og det bliver fedt.
Al den hype omkring Marvel er forkert, dog vil jeg mene at den næste captain America er et skridt i den rigtige retning.
DC er bare et mørkere og federe Universe
King
Gravatar

#8 Driver 6 år siden

#7

Jeg skal se den i morgen og mine forventninger er totalt i bund efter anmeldelserne har ramt nettet. Det eneste, der holder mine forventninger/forhåbninger bare lidt over vande, er at Peter Travers (min yndlings anmelder) gav Batman v Superman 3 ud af 4 stjerner. Det er et lille strå at klamre sig til, men det er alt, jeg har. Jeg glæder mig ikke engang synderligt længere, må jeg ærligt erkende. :-/
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#9 Ruger 6 år siden

Nej, gud forbyde det. Lad endelig være med at mærke efter i dig selv og stol på de fagkyndiges "ekspertise" kan træffe en beslutning for dig.
Gravatar

#10 Driver 6 år siden

Nå, du er her endnu. Og stadig butt-hurt, kan jeg se. Det var en skam, begge dele.

Vurderingen af filmen, skal jeg nok selv fælde, men forventningerne til en film kommer jo oftest som resultat af trailers og anmeldelser. Men hvorfor bruge tid og energi på at forklare dig det. Du vil diskutere for at diskutere som altid. Spil en ny plade.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: