Dumbledore homoseksuel Fantastic Beasts 2 / Filmz.dk

“Fantastic Beasts”-stjerne: Sådan vises Dumbledores homoseksualitet


Albus Dumbledore er eksplicit homoseksuel i “Fantastic Beasts 2”, siger Ezra Miller.

Det har været et omdiskuteret emne i optakten til næste måneds “Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser”.

“Harry Potter”-troldmanden Dumbledore er som bekendt homoseksuel med en relation til Gellert Grindelwald, men får vi det tydeligt at se? Eller forsøger Warner Bros. at skjule den side af den legendariske troldmand?

“Fantastic Beasts”-skuespilleren Ezra Miller mener, at det bliver ret tydeligt vist i den kommende sequel:

”Han ser Grindelwald, sin unge elsker, der er hans livs kærlighed; han ser ham i Begærets Spejl. Hvad viser dette spejl dig? Det viser dig hjertets begær. Hvis det ikke er eksplicit homoseksualitet, så ved jeg ikke, hvad som er,” siger Miller ifølge GamesRadar.

Senest var instruktør David Yates ude at forklare, at hovedfokus ikke er på Dumbledores seksualitet, men at de ikke forsøger at skjule den – læs om det her.

“Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser” får premiere d. 15. november.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Star Trek fever 2 år siden

Håber det giver menig for historien. Og at det ikke blot er et klassisk eksempel på politisk korrekthed.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Bachone 2 år siden

Hvis der ikke er decideret action, så er han bare bi-curious.
Der mangler homoseksuel lagengymnastik i nyere stoefilm, blot for at vi kan være helt sikre, ellers er det blot spekulationer og rygter.
Gravatar

#3 Mejse 2 år siden

#2 ja det er ikke lige sådan homoseksualitet virker :D
Gravatar

#4 OliverDK 2 år siden

Nyheder om denne film handler efterhånden mere om Dumbledore's seksualitet bliver skildret eller ej end hvad filmen ellers handler om. Alle ved Dumbledore er homoseksuel og ca. 99% er garanteret ligeglade fordi de har det helt ok med det faktum.

Alligevel cater man til den sidste ca. 1% der er delt i en gruppe hvor den ene er sure over han er til mænd fordi puha dødsynd og Gud er skuffet og den anden er sure over han ikke er blevet fremstillet homoseksuel nok og det skal partout fremstå TYDELIGT i denne kommende film.

Jeg ville ønske jeg havde en knap som i Black Mirror hvor jeg kunne tune den 1% ud for evig og altid. Sikke en ro der vil blive........
Gravatar

#5 The one is back 2 år siden

dem som ikke har læst bøger kan jo ikke hvide om han var til mænd eller bøger eller noget anden some han sat og tænk på og hvor komme så noget frame i lyse efter at den sidst film had være i bifen og ikke før den først film var lave penge ???
Gravatar

#6 Mejse 2 år siden

#5 ville umiddelbart tænke det har noget at gøre med at han ikke var med i den første film :)

Skriv ny kommentar: