Flertallet af verdens filmanmeldere har været hårde ved det premiereaktuelle reboot af “Fantastic Four”. Hele 91 % af de amerikanske anmeldere vurderede Josh Tranks nye film negativt. Men den fiasko er ikke Tranks skyld, siger Trank selv.

Se også: Anmeldelsen af “Fantastic Four”

Den unge instruktør, der i 2012 debuterede med “Chronicle”, var således ved Twitter-tasterne på premieredagen torsdag i et rent selvforsvar:

”For et år siden havde jeg en fantastisk vision for den her film. Og den ville have fået gode anmeldelse. I kommer formentlig aldrig til at se den. Det er virkeligheden,” skrev Trank.

Twitter-kommentaren kan dårligt læses som andet end en slet skjult kritik af filmstudiet bag, 20th Century Fox, eller filmens producenter – heriblandt Simon Kinberg (“X-Men: First Class”) og Matthew Vaughn (“Kick-Ass”).

Om de elendige anmeldelser har ødelagt mulighederne for at få de 120 millioner dollars, som filmen har kostet, tjent ind igen, vil kun tiden vise.

“Fantastic Four” kan netop nu ses i de danske biografer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#11 Joeyvind 7 år siden

Trist hvis han ikke har fået frie hænder nok, til at lave den film han ville. Ud fra dette Tweet, lugter det langt væk af topstyring.
"You can shoot my body full of holes but you can't kill the spirit of rock 'n roll Baby"..
Gravatar

#12 Silver666 7 år siden

Han kommer nok ikke til at arbejde for 20th Century Fox igen efter den udtaelse
Gravatar

#13 arnem 7 år siden

Morten Vejlgaard Just (7) skrev:
#5 Du har ret - 'sandsynligvis' er fjernet. Tak.

Du har ret i, at han ikke direkte siger, at det ikke er hans skyld, men læses Twitter-kommentaren er det vanskeligt at konkludere andet, end det er selskabets skyld, der ikke har givet ham lov til at lave hans vision. Sådan er det også blevet udlagt i andre medier.


Det er da noget sludder.

Der er intet i hans tweet der indikerer at det er selskabets skyld. Det er skribenten der putter sit verdensbillede ind i nyheden. Det er muligvis det mest sandsynlige, men man kan på ingen måde uddrage det af Tranks ord.

Der har tidligere på året været skrevet om at Trank angiveligt skulle have været næsten umulig at arbejde på, på set.

Jeg tror det ikke, men det kan lige så godt være at Trank mener at han engang var ved at lave en god film, men noget gik galt, og om det så er studier eller hvad det er, kan man ikke se på hans ord.

Det er jer der gætter. Muligvis rigtigt, men det er trods alt også det samme studie der for nyligt sendte den ret fede X-Men: Days of Future Past ud.

Man kan jo se skaden i kommentarerne nu. Der er flere der skriver at det da er noget lort at Trank ikke har fået lov til at lave den film han gerne vil, selvom vi slet ikke ved om det er sagen. Det er Filmz der gætter.
Gravatar

#14 Geekalot 7 år siden

Rouge cut er federe end future past :-) kan være der kommer et stone cut til F4, der hiver den op på 5 på imdb :-) men som 13 siger et eller andet er der gået galt.
Gravatar

#15 arnem 7 år siden

#14

Det er næppe en ting. Det er nok kulminationen af en masse elementer der ikke hang sammen.

Kan selvfølgeligt også være Trank bare ikke var dygtig nok til at løfte opgaven, eller at han blev pulet af studierne, eller noget andet vi aldrig finder ud af.
Gravatar

#16 Geekalot 7 år siden

#15 tror det er beslutningen om at tage en uerfaren knægt der kun har lavet en 1 film, til at skal bringe F4 til succe, sammen med de beslutninger "studiet" har taget om at lave om i den originale historie der er.
Marve og DC vælger erfarne instruktører, laver ikke om i deres materiale, hvert fald ikke meget.
Hvor Fox har valgt at satse og gøre det direkte modsat, vilket har givet et kæmpe bagslag. Kommer ikke til at gå lang tid før de melder ud at F4-2 ikke kommer nu.
Gravatar

#17 SublimeKen 7 år siden

De her to artikler an måske forklare hvad der gik galt:

Ifølge denne nyhed drak Trank og tog stoffer på settet, ødelagde et hus, var ubeslutsom og generelt opførte sig mærkeligt, mens de filmede:

http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWilding...

Ifølge denne nyhed kørte Fox Trank for hårdt, med for mange krav, hvilket til dels kan forklare hans opførsel!

http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWilding...

Og som vi alle ved første dette (Eller i hvert fald et eller andet bag scenen, hvis ikke dette) til en masse re-shoots, som rygtes er instrueret af en anden instruktør end Trank, lang tid efter de egentlig var færdig med at filme.
Gravatar

#18 arnem 7 år siden

#16

Det er ikke helt rigtigt. Russo brødrene der lavede Winter Soldier var ikke vildt erfarne, slet ikke i forhold til film og action, ej heller Peyton Reed der lavede Ant-Man EFTER at Edgar Wright røg af projektet på grund af at Marvel blandede sig for meget i filmen.

Joss Whedon har også talt om hvor låst han har været specielt med Age of Ultron.
Gravatar

#19 silegnaV 7 år siden

Jack Slater (10) skrev:
Det må faktisk være lidt frustrerende at være instruktør i denne situation. Hvis man ikke får frie hænder til at lave den film man gerne vil, må det være dobbelt bittert at skulle tage skylden når filmen "flopper"

Ja, det må edderbankende være nitten. Det er ikke en exceptionel situation. David Fincher, som er et af nutidens genier, har selv udtalt, at FOX-producerne var konstant over ham under optagelserne til Alien 3. Han var pinlig over at lægge navn til det endelige produkt, som var noget andet end hans egen vision.
Gravatar

#20 Driver 7 år siden

#19

Apropos Alien 3, så så jeg Aliens (Alien 2) for første gang i går. At jeg ikke har fået den set før nu, er jo en skandale, for sikke en film! Jeg var blæst bagover. James Cameron er en mester ud i suspense og at Michael Biehn aldrig blev en megastjerne, det er uforståeligt. Derudover går der vist mange år inden vi ser så fed en karakter som Ellen Ripley igen.
Jeg må indrømme, at jeg gruer lidt for, hvordan Blomkamp kan gøre Alien og Aliens den ære og retfærdighed de fortjener, også selvom, at både Weaver og Biehn er ombord på projektet.

Men det var vist et lille afhop fra det egentlige emne. Sur røv for Josh Trank og resten bag den nyeste F4 film. :-/
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: