Flertallet af verdens filmanmeldere har været hårde ved det premiereaktuelle reboot af “Fantastic Four”. Hele 91 % af de amerikanske anmeldere vurderede Josh Tranks nye film negativt. Men den fiasko er ikke Tranks skyld, siger Trank selv.

Se også: Anmeldelsen af “Fantastic Four”

Den unge instruktør, der i 2012 debuterede med “Chronicle”, var således ved Twitter-tasterne på premieredagen torsdag i et rent selvforsvar:

”For et år siden havde jeg en fantastisk vision for den her film. Og den ville have fået gode anmeldelse. I kommer formentlig aldrig til at se den. Det er virkeligheden,” skrev Trank.

Twitter-kommentaren kan dårligt læses som andet end en slet skjult kritik af filmstudiet bag, 20th Century Fox, eller filmens producenter – heriblandt Simon Kinberg (“X-Men: First Class”) og Matthew Vaughn (“Kick-Ass”).

Om de elendige anmeldelser har ødelagt mulighederne for at få de 120 millioner dollars, som filmen har kostet, tjent ind igen, vil kun tiden vise.

“Fantastic Four” kan netop nu ses i de danske biografer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#21 silegnaV 7 år siden

#20

Ja, det er en fejl i opdragelsen. Den skal helst ses inden man fylder 7 år, så man kan gå grædende i seng og få masser af mareridt. Ja, Hr. Cameron kunne noget i de gamle dage. Han kan sikkert stadig, men han er bare blevet anelse for blød i skorpen og har fået for meget CGI på hjernen. Der var elementer i Blomkamps District 9, jeg kunne li', men ellers synes jeg ikke han har leveret noget godt. Jeg har bange anelser for den næste. Når det var en anden snak :-)
Gravatar

#22 Driver 7 år siden

#21

Den havde sine momenter af gys og chok ja, så jeg er nu glad nok for, at jeg ikke så den som 7 årig :-P
Ja, Cameron er gået all in på Avatar, men hans helt store passion er jo også havforskning og dykning, så jeg tror mest af alt, at han bruger sine film til at kunne fortsætte med at finansiere sin helt store interesse og hobby. Han er en fandens dygtig instruktør, det er der ikke nogen som helst tvivl om - Flere af hans slags, tak.

Jeg kunne nu godt lide Elysium. District 9 var jeg ikke meget for og Chappie har jeg ikke set. Jeg synes bare, at man skal lade Alien være Alien, fremfor at grave op i det igen og risikere at lave en Terminator Genesys.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#23 Gangstalicious 7 år siden

Folk har generelt været utilfredse over, at rettighederne ikke har fået lov til at ryge tilbage til Marvel, så allerede fra dag 1, har denne film været en kamp og jeg misunder på ingen måde Trank. Herefter flippede alle ud over, at han tillod sig at caste Michael B. Jordan, noget som folk stadig whiner over i dag og der har været tonsvis af rygter om hvad der er foregået på settet, som internettet har accepteret som fakta, selvom der ikke har været beviser for det meste af det.

Noget af det seneste jeg har læst er, at Fox åbenbart krævede tre actionscener fjernet fra filmen, ganske få dage før den gik i produktion, så hvis det er sandt og alle rygterne omkring Tranks opførelse er sande, så kan man måske godt forstå, at det er gået så galt for ham, når de trækker tæppet væk under ham på den måde.

Uanset hvad, ville jeg nu også være interesseret i at se hans version, da jeg i forvejen synes, at filmen faktisk er ganske go', åbenbart som en af de eneste personer i verden.

Skriv ny kommentar: