Reboot. Seks nye “Resident Evil”-filmatiseringer er på vej. Og nu ved vi en smule mere om projektet. “Fast & Furious 7”-instruktør James Wan skal producere den første i den nye række af “Resident Evil”-film.

Læs også: ”Resident Evil” er langt fra Game Over: 6 nye film på vej i reboot

Den kommende “Aquaman”-instruktør er nemlig også en erfaren producer, der blandt andet står bag “Saw”-serien, “Lights Out” og alle filmene i “Nattens Dæmoner”-universet.

Foruden Wan som producer så har det kommende reboot også tilknyttet manuskriptforfatter Greg Russo, der også skal skrive en kommende spilfilmatisering af “Mortal Kombat”, som James Wan også producerer, skriver Deadline.

Det forventes endvidere, at det kommende reboot bliver med et helt nyt cast – altså uden Milla Jovovich i hovedrollen.

Er det tilfældet, så skal der sandsynligvis også findes en ny instruktør, da den hidtidige instruktør, Paul W.S. Anderson, også er gift med netop Milla Jovovich.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Star Trek fever 6 år siden

Milla Jovovich, bør have rollen igen. Hun er kanon i de "gamle" film
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 123456789 6 år siden

Please lad nu bare de film dø hollywood aner jo ikke hvad pokker de laver
Gravatar

#3 aeries 6 år siden

Jeg har nu været meget glad for filmene og har med glæde genset hele serien for nylig.

Og om Hollywood ikke ved hvad de laver? Det ved jeg nu ikke rigtigt. Om man kan lide dem eller ej er jo en smagssag. Men ikke desto mindre har de tjent ret godt. Så de må da være bare lidt inde på noget af det rigtige.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#4 Matjo7588 6 år siden

Den første film helt fin..
2 film okay det går men.. tænk nu lige over hvad i laver..
Resten.. tak så har i ødelagt det.

Alt stemningen fra spillene er taget ud for platte plots og ting og sager der ingen mening giver..
så hvis de vil lave et reboot, og følge stilen fra filmene vil jeg sige lad være. kan i ikke selv se hvor ringe det er? og de få folk der gider at se det er ikke nok til 6 film, så der alle dem der så det på grund af navnet de falder nok fra i et reboot.

men er det noget helt nyt de laver, hvilket man kan håbe på hvis de ikke genbruger noget. og tager spillet som guide, så der muligheder..
første film vil afsløre om det 6 nye lorte film eller om de faktisk laver noget der er ikke bare skuespillernes tid værd. men også de folk der skal betale og se på det.

spændende.

Skriv ny kommentar: