Universal Pictures skovler penge ind med den biograf-aktuelle “Fast & Furious 8”. To yderligere film i “FF”-franchisen er på vej, men inden da kan vi sandsynligvis se frem til et spinoff.

Se også: Vin Diesel og The Rock begraver stridsøksen: Begge tilbage til “Fast 9″

Det er Deadline, der skriver, at Universal arbejder på at give Dwayne Johnson og Jason Statham et eget “Fast”-spinoff i rollerne som Luke Hobbs og Decker Shaw.

Siden Decker Shaw etablerede sig i franchisen med “Fast & Furious 6”, så har de to muskelmænd haft et anstrengt forhold til hinanden, hvilket dog er blødt lidt op i “Fast & Furious 8”, hvor Shaw bliver tvunget til at arbejde sammen med Hobbs og de andre.

Den relation skal altså nu ganske givet udforskes uden de andre actionhelte i biler. Deadline gætter endda videre på, at vi får dette spinoff inden “Fast & Furious 9”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 peter2217 5 år siden

stop nu de har lavet 3 film i den serien som er gode det er de 2 første og nr 5 resten er jo lort fra enden til anden
Gravatar

#2 BlackJesus 5 år siden

Det sælger desværre. Der er mange der kan lide eksplosioner og urealistiske stunts og action. At bare The Rock er med, tror jeg også tiltrækker mere end den egentlig burde.

Fast and furious er fint, hvis man ikke lige ved man skal se en lørdag aften!
Gravatar

#3 Jach 5 år siden

peter2217 (1) skrev:
stop nu de har lavet 3 film i den serien som er gode det er de 2 første og nr 5 resten er jo lort fra enden til anden

Vil nu sige de eneste gode er 4, 5 og 6. 1eren var god dengang, 2eren var en kedelig actionfilm, det samme med 7eren, 3eren var komplet kedelig. Det bedste ved serien pt er The Rock, så ser gerne et spinoff.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS

Skriv ny kommentar: