Filmfestivalen CPH PIX byder ikke blot på et hav af interessante film fra utallige lande, men også adskillige spændende events og et par filmkonkurrencer. Blandt sidstnævnte finder vi festivalens hovedpris, New Talent Grand PIX, som er forbeholdt debuterende instruktører, der kan vinde 15.000 euro, som skal hjælpe instruktøren på vej mod sin næste film.

Se også: Årets CPH PIX-vindere annonceret – og Filmz vurderer med!

New Talent Grand PIX uddeles af en international jury, som præmierer den klare vision og personlige signatur. Og mens festivalen stod på, var Filmz – og resten af SOF – med til at bedømme hovedkonkurrencens film.

En af vores faste biografanmeldere, Andreas Holck Høeg-Petersen, repræsenterede Filmz i fællesskabet, og nu kan du læse Andreas’ bedømmelser af alle New Talent Grand PIX-titlerne – deriblandt Michael Noers danske drama “Nordvest” og kategoriens vinder: “The Strange Little Cat”.

Læs Filmz’ ‘New Talent Grand PIX’-reportage her.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 paideia 10 år siden

Mit bud på en vinder havde nok været Harmony Lessons. Den var jeg ret imponeret af. Nordvest fik jeg desværre ikke set, men det kan vel nås endnu.

Jeg forstår ikke, hvordan du kunne elske Diego Star, men ikke La Plaga.. Jeg havde det lige omvendt med de to film.

Noche indrømmer jeg blankt er en sær film, man nok skal være lidt sær for at kunne lide, men det tager jeg gerne på mig.
ODI PROFANVM VVLGVS ET ARCEO

Skriv ny kommentar: