Det er ikke nogen hemmelighed, at ejergruppen bag Filmz.dk, som også ejer Newz.dk, har været økonomisk trængt i en længere periode blandt andet på grund af store projekter her på Filmz, der ikke blev så succesfulde, som man havde håbet og ønsket.

Derfor viskes Filmz-tavlen nu ren og skifter hænder. Det er overtegnede, der har sagt ja til at fortsætte Filmz.

Det har jeg valgt at gøre, fordi for mig er Filmz noget særligt. Det er Danmarks ældste filmsite med nyheder samt anmeldelser af ugens premierefilm. Der var her, jeg begyndte at læse om film.

Men der er også sket meget siden, jeg begyndte at skrive for Filmz for over seks år siden. Nogle ting er bedre, nogle ting er dårligere.

Derfor skal Filmz nu bringes tilbage til rødderne med tre primære fokusområder:

1. Forum.
2. Nyheder.
3. Anmeldelser.

I den rækkefølge.

Med tiden vil der komme nyskabelser, men de vil aldrig overskygge vores hovedfokus.

Og ja, der vil stadig være bannerannoncer på Filmz. De betaler for hosting og for den make-over, som der planlægges for Filmz. Det fortjener hun efterhånden. Men de må aldrig genere dig. Så hvis du oplever en irriterende annonce, der ødelægger din Filmz-oplevelse, så kontakt os direkte og med det samme – så får vi det ændret.

Ellers vil der ikke blive massive ændringer. Vi er stadig et lille hold, der laver Filmz, fordi vi synes, det er sjovt. Der er altid plads til flere. Har du lyst til at bidrage, så send en pm direkte til mig. Eller tip os om nyheder, som bør bringes, i ‘Indsend nyhed’ i øverste højre hjørne.

Kære brugere og læsere: Vi glæder os til at lave mere Filmz sammen med jer!Vis kommentarer (43)
Gravatar

#41 Geekalot 6 år siden

Vælg et til ham :) kært barn mange navne hehe og han har haft MANGE :)
Gravatar

#42 Doctor Doom 6 år siden

Næ, det har jeg nu ikke :-) Jeg hed JON i starten, og derefter Doctor Doom. Jeg har dog haft adskillige profiler, først pga. nedbrud, siden pga. pause fra Filmz, men altid med samme navn. Der har dog været variationer lavet over Doom-spillene ... 'Doom 2 - Hell On Earth', 'DoomWAD', 'Doktor Dommedag' mv. Navnet refererer i øvrigt primært hverken til Doom-spillene (trods avatarbilledet) eller til De Ikke Så Fantastiske 4. Det er grafittinavnet fra 80'erne.
Gravatar

#43 Jonas s-k 6 år siden

Fedt held og lykke, Morten

Skriv ny kommentar: