Det er ikke nogen hemmelighed, at ejergruppen bag Filmz.dk, som også ejer Newz.dk, har været økonomisk trængt i en længere periode blandt andet på grund af store projekter her på Filmz, der ikke blev så succesfulde, som man havde håbet og ønsket.

Derfor viskes Filmz-tavlen nu ren og skifter hænder. Det er overtegnede, der har sagt ja til at fortsætte Filmz.

Det har jeg valgt at gøre, fordi for mig er Filmz noget særligt. Det er Danmarks ældste filmsite med nyheder samt anmeldelser af ugens premierefilm. Der var her, jeg begyndte at læse om film.

Men der er også sket meget siden, jeg begyndte at skrive for Filmz for over seks år siden. Nogle ting er bedre, nogle ting er dårligere.

Derfor skal Filmz nu bringes tilbage til rødderne med tre primære fokusområder:

1. Forum.
2. Nyheder.
3. Anmeldelser.

I den rækkefølge.

Med tiden vil der komme nyskabelser, men de vil aldrig overskygge vores hovedfokus.

Og ja, der vil stadig være bannerannoncer på Filmz. De betaler for hosting og for den make-over, som der planlægges for Filmz. Det fortjener hun efterhånden. Men de må aldrig genere dig. Så hvis du oplever en irriterende annonce, der ødelægger din Filmz-oplevelse, så kontakt os direkte og med det samme – så får vi det ændret.

Ellers vil der ikke blive massive ændringer. Vi er stadig et lille hold, der laver Filmz, fordi vi synes, det er sjovt. Der er altid plads til flere. Har du lyst til at bidrage, så send en pm direkte til mig. Eller tip os om nyheder, som bør bringes, i ‘Indsend nyhed’ i øverste højre hjørne.

Kære brugere og læsere: Vi glæder os til at lave mere Filmz sammen med jer!Vis kommentarer (43)
Gravatar

#1 CaGoDa 8 år siden

rigtig god nyhed for os danskere der elsker film det er rart da jeg har brugt det i flere år nu.
Gravatar

#2 Geekalot 8 år siden

Er det så uden noget som helst med de tumper, at gøre nu Morten ? ikke noget med du har dem med i det ? "håber jeg ikke". Ville også være en skam hvis Filmz skulle gå hen og dø, uanset hvad man siger :)
Gravatar

#3 Nagash 8 år siden

Det var dejligt at høre, Morten. Jeg har gruet noget for Filmz fremtid, lige siden nyheden dukkede op på Newz.dk.
Newz havde dog været død for mig i årevis, så at de stoppede med at skrive nyheder, rørte mig ikke rigtig.

Jeg glæder mig dog til at se Filmz vende tilbage til rødderne. Ikke at jeg synes I trænger til den store overhaling. Men forandring fryder jo, som man siger.
Og ja, skide være med bannerreklamer. Dem kommer vi os nok over. Men den popup reklame for Stark, som kommer i et vindue, som dækker hele forsiden, er ikke ligefrem fed.
Og som jeg skrev på FB, så er den helt forfærdelig på mobile platforme, da vinduet bare er sort, og selv krydset mangler, så vinduet slet ikke kan lukkes.
Men det ser ud som om I holder jeres ord, for er ikke stødt på den, siden I svarede i går :)
Gravatar

#4 Geekalot 8 år siden

#3 ja hellere Filmx en Newz. Finder nu heller ikke sitet forældet, den er ganske fin. :)
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#2 Det er mig alene.
Gravatar

#6 Geekalot 8 år siden

#5 var rart :)
Gravatar

#7 ski 8 år siden

Det glæder mig, at sitet fortsætter, da det er en daglig fornøjelse at læse filmnyheder og anmeldelser her.

Så, på forhånd tak.
Gravatar

#8 Peteryde 8 år siden

Lyder rigtig godt at filmz forsætter. Dette er stedet om film jeg næsten altid kan finde mig enig i andmelderne ah Morten Just kan være lidt ved siden af :) Men det er da glædeligt at jeg stadig kan komme dagligt og få mit film fix !

Vil bruger login blive berørt når du engang skal køre det selv ?

Gravatar

#9 Doctor Doom 8 år siden

Morten, god vind.

Få lavet en like-funktion i forummet. Det ville være en nem måde at generere lidt positiv ånd, uden at man behøver skrive at man er enig.

Har du noget overblik over, hvor mange aktive brugere, der er tilbage? Og hvis ja, vil du ud med det? Er det de samme tyve personer? I velmagtsdagene var der tusinde skribenter, havde man opfattelsen af.
Gravatar

#10 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#8 Jeg tager fat i pågældende anmelder ;)

Login vil i udgangspunktet ikke blive berørt, nej.

#9 Mange tak. Og tak for forslaget, god idé - det er sat på listen.

Aktive brugere er jo lidt af en svær ting at opgøre. Men vi har aldrig haft så mange registrerede, som vi har nu (her skæpper 5-10 varianter af Doc Doom naturligvis i til fremgangen... ;)). Men jeg er med på, at flere brugere tidligere har været mere aktive end aktuelt. Det er der flere årsager til. Men det er som sagt nr. 1 på fokuslisten.

Skriv ny kommentar: