Kalenderen skriver januar 2015, et nyt år kan begynde. Det betyder, at hundredvis af film vil skylle ind over os de næste 365 dage. 2014 viste sig, som et år præget af høj kvalitet, og det tegner til, at de danske biografer får endnu mere travlt i år, hvor mange store film er i vente.

Se også: Filmz-toppen: Brugernes 2014-årsliste

Mikkel Abel peger på de fem film, som du bør glæde dig mest til i januar måned.

Klik videre her neden for, og find ud af, hvilke fem film der er på listen, og hvilken som er nr. 1.

Læs artiklen ‘Filmz-toppen: Det skal du se i januar'

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Kviesgaard 5 år siden

Personligt er det Birdman, som jeg ser frem til. Er rigtig spændt på filmen, og så har jeg vel et eller andet sted et blødt punkt for Michael Keaton. For mig er han altså Batman på det store lærred, hvilket også giver Birdman et ekstra lag.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 SublimeKen 5 år siden

Har set dem alle, det er helt klart Birdman der er den bedste af de fem, håber virkelig Michael Keaton vinder en Oscar for den pragtfulde præstation!

Foxcatcher er bare en run of the mill Oscar bait film, som da har fantastiske præstationer, men som også bare falder ind under de typiske Oscar bait film som hvert år bliver nomineret og rost af kritikkerne, men ikke decideret er mindeværdig nok til at blive husket om et par år, den skiller sig ikke rigtig ud fra nogen af de andre Oscar bait film fra de forrige år og jeg føler jeg har set det hele før.

Det eneste der er mindeværdigt er Steve Carrell's transformation, for han spiller godt og er ugenkendelig. Desværre hverken ligner han eller lyder som den rigtige John du Pont, faktisk var jeg overrasket over hvor langt han er fra den rigtige John du Pont og undrede mig over hvorfor de castede Carrell som ham!
Gravatar

#3 Likvidatoren 5 år siden

Leviathan?
Gravatar

#4 Valoel 5 år siden

The Imitation Game 9/10: Klart den bedste af de nævnte film

American Sniper 7/10: Ikke så god som den er hypet til, men stadig en rigtig fin film

Unbroken 7/10: En god film, men jeg følte at den manglede lidt for at løfte den helt op i toppen. Efter min mening var den kun marginalt bedre end Fury.

Birdman: 6/10: Dette var 2014's artsy fartsy film, desværre fangede den slet ikke mig - den var alt for prætentiøs. Keaton fortjente dog sin Golden Globe for rollen.

Foxcatcher 6/10: Var ret skuffet over denne film, javist så var rollen noget atypisk for Carrell og han gjorde det godt - men filmen var langtrukken og kedelig.
Gravatar

#5 Valoel 5 år siden

Hvad med Whiplash,Still Alice og The Theory of Everything ? De er alle ret fantastiske... men ved ikke om de kommer i Januar.
Gravatar

#6 Mikkel Abel 5 år siden

Valoel (5) skrev:
Hvad med Whiplash,Still Alice og The Theory of Everything ?


Ikke januar-premierer..
I saved Latin. What did you ever do?

Skriv ny kommentar: