Filmz-toppen: Lyt til film

Hvad gør man som film-junkie, når man løber en tur, laver mad eller andre gøremål, hvor man ikke lige kan se eller læse om film? Svaret er podcasts. Mediet er perfekt til at gå nørdet i dybden med film og er let at konsumere.

Vi har fundet fem gode og forskellige filmlyt fra ind- og udland, der enten snakker, taler eller pludrer om film, når du har tid.

Spørgsmålet er så bare, om du er til tør og saglig filmtale eller tempofyldt og fanbegejstret snakketøj – vi elsker begge dele!

Læs artiklen ‘Filmz-toppen: Fem filmlyt'Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 LukasAasted 9 år siden

Meget passende med sådan en artikel, nu hvor Spill.com lukker ned efter december. De har fodret mig med massevis af fantastiske podcasts, anmeldelser og nyheder i mange år efterhånden.
Er der nogle herinde som lytter eller bare kender til Spill.com?
Gravatar

#2 Kruse 9 år siden

Dejligt at se Filmspotting på listen. Den har jeg efterhånden lyttet til i nogle år, og det er min foretrukne platform for filmdiskussion/anmeldelser. De har altid(selv med lidt udskiftning af den ene værtsrolle) taget filmmediet seriøst, og deres anmeldelser byder ofte på indsigtsfulde diskussioner.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#3 steadi07 9 år siden

"Simon Mayo's and Mark Kermode's Film Review" fra Radio 5 Live. Den plejer at være klar lidt over 17:00 hver fredag.

Det er fuldstændig ligesom at hilse på gamle venner hver eneste gang, at man hører deres stemmer.
Gravatar

#4 Slettet Bruger [269207294] 9 år siden

Jeg lytter selv til DR Filmland, som jeg synes er den klart bedste fra Danmark. Derudover lytter jeg også hver uge til Awards Dailys Oscar Podcast, som navnet antyder handler om Oscaruddelingerne og alt hvad det omhandler af historie.
Wisdom's a gift, but you'd trade it for youth.
Gravatar

#5 M.L.P.F. 2010 9 år siden

Det som jeg har problemer med når jeg prøver at tale foran en mikrofon, er at jeg føler at jeg gør det hele forkert, at jeg er for langsom, eller misudtalt noget der gør jeg vil starte helt forfra i igen, eller at jeg bare stopper så jeg kan læse min anmeldelse, hvor der går en lidt for lang pause, hvor jeg igen må stoppe min podcast. Eller at jeg ånder i mikrofonen, som jeg heller ikke vil have. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre, det er et meget seriøst emne, der har fået mig tænkt at jeg er bare ikke god nok og har givet mig depression og selvmords tanker. Er der nogen som har nogen gode forslag?
H.I.F. Brian fra Family Guy..
Gravatar

#6 Lord Beef Jerky 9 år siden

#5 jeg ved godt, at jeg næppe er din bedste ven, og dit indlæg muligvis er fortsat trolling, men hvis du får selvmordstanker af at snakke i en mikrofon, er der vist kun et råd - søg hjælp.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#7 Mikkel Abel 9 år siden

Godt initativ! Kunne faktisk være en glimrende ide, at lytte til podcast mens man løber eller whatever. :)


I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#8 jessup 9 år siden

Youtube hvis lyder er god er også godt - for lidt tid tilbage hørte jeg/hørte et par timer Siskel og Ebert primært som radio.

Har ikke hørt det endnu men på den ret fantastiske side Archive.org fandt jeg Bogdanovich/Welles interviewet på i alt 4 timer:

https://archive.org/details/InterviewsWithOrsonWel...

Men ovenstående er selvfølgeligt streaming.This is just until June
Gravatar

#9 M.L.P.F. 2010 9 år siden

Lord Beef Jerky (6) skrev:
#5 jeg ved godt, at jeg næppe er din bedste ven, og dit indlæg muligvis er fortsat trolling, men hvis du får selvmordstanker af at snakke i en mikrofon, er der vist kun et råd - søg hjælp.
Jeg er hundrede procent seriøs.
H.I.F. Brian fra Family Guy..
Gravatar

#10 ImpulzE 9 år siden

Der er også De Gnavne Filmnørder.
"You shoot me in a dream, you'd better wake up and apologize"

Skriv ny kommentar: