I denne uge er der biografpremiere på den forrygende animationsfilm “Skovens hemmelige rige” – et flot og fantasifuldt eventyr om kampen mellem skovens mikroskopiske bladmænd og lundens glubske monstre.

Filmz TV var forleden til filmens gallapremiere i København, hvor vi bl.a. fik at vide, hvad instruktøren Bille August, tv-værten Claus Elming og skuespilleren Rasmus Bjerg ville gøre, hvis de selv kunne være mikroskopiske for en dag. Og så fik vi dem tilmed til at indtale replikker til en helt særlig Filmz-udgave af “Skovens hemmelige rige”(!).

Derudover mødte vi for nylig filmens instruktør, Chris Wedge, i London. Wedge er også manden bag den første “Ice Age”, og han har lagt stemme til seriens højtelskede egern i alle seriens film: Scrat. Wedge har arbejdet med computeranimation i flere årtier og arbejdede sågar på den første “Tron”, og vi taler bl.a. med Wedge om udviklingen inden for computergrafik, skuespillernes indsats i lydstudiet og filmens vovede originaltitel (“Epic”).

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Outbound Sith 7 år siden

Kristian Leth er fandme slet ikke til at kende! :-0
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#2 The Insider 7 år siden

Jeg skulle lige til at fortælle ham, at han lignede en ung Weird Al Yankovic, indtil jeg tænkte, at det måske ville gøre mit interview betragteligt kortere...
War. War never changes.
Gravatar

#3 elwood 7 år siden

Claus elming er godt nok ikke meget når han selv skal finde på ting.

Her er lidt hjælp han ku ha taget den åbenlyse, omklædnings rummet for kvinderne til vild med dans, men ok det har han måske Carter blanche til i forvejen.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4 Outbound Sith 7 år siden

Han er kun en enkelt, ukontrolleret tur med trimmeren fra en (endnu mere) utjekket udgave af Skrillex.
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#5 Ericmase 7 år siden

Rigtig godt interview med instruktøren og "EPIC" Filmz Edition til EPIC, HAHA! :D
The Movie Nerd is here...

Skriv ny kommentar: