Tv-serien “Magic City” er ofte blevet sammenlignet med tv-succeserne “Mad Men” og “The Sopranos” – formentlig fordi den ligesom “Mad Men” byder på et billedskønt tidsportræt af USA i midten af det 20. århundrede, mens den ligesom “The Sopranos” dykker godt ned i Nordamerikas kriminelle underverden.

Serien foregår i Miami i 1959 og fokuserer på den karismatiske Ike Evans (Jeffrey Dean Morgan), der desperat forsøger at løsrive sin hotelvirksomhed fra den lokale mafia. Men den gruopvækkende mafioso Ben “The Butcher” Diamond (Danny Huston) er ikke så let at slippe af med.

Den 15. juni tog HBO Nordic hul på seriens 2. sæson, og forleden fik Filmz TV lejlighed til at tale med både Huston og seriens skaber, Mitch Glazer, om den smukke, Golden Globe-nominerede føljeton. Glazer diskuterer blandt andet, hvordan hans egne barndomsoplevelser i Miami har influeret serien, mens begge d’herrer debatterer ensemblets nyeste medlem: James Caan (“The Godfather”).

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Giraffen 7 år siden

Jeffrey Dean Morgan er vildt undervurderet efter min mening, men det tyder da på at det begynder at gå den rigtige vej. At han har ikke har fået det helt store gennembrød endnu fatter jeg virkelig ikke, men det kommer forhåbentlig snart.

Skriv ny kommentar: