I denne uge er der biografpremiere på det engelske feelgood-komediedrama “En sang for Marion” – en fortælling om en kræftsyg kvinde og hendes aldrende, arrige mand, Arthur, som begynder at tø lidt op, da musikken træder ind i parrets liv.

Arthur spilles af en af det engelske filmlandskabs helt store legender, Terence Stamp. Han har tæsket Superman i “Superman II”, han har optrådt som syngende drag queen i “Ørkendronningen Priscilla”, han har spillet universets leder i “Star Wars: Episode I – Den usynlige fjende”, og nu er han altså biografaktuel som en Scrooge-agtig korsanger.

Filmz TV havde for nylig Stamp i røret, og vi fik bl.a. talt om, hvordan Stamps forhold til sin egen far påvirkede hans præstation i “En sang for Marion”. Desuden hørte vi om Soderberghs nu skrottede planer for “Englænderen 2”, og Stamp havde ikke just en masse gode ting at sige om George Lucas…

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!


Vis kommentarer (23)
Gravatar

#1 MOVIE1000 7 år siden

Et dejligt hyggeligt interview tak for det :)

En ting der ireterrede mig voldsomt, var da i taler om en mulig Englænder 2, at videoen kører på repeat, så vi ser de samme klip fra Englænderen 3-4 gange.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 elwood 7 år siden

Damm jeg savner de gamle klassiske trailer speaks :)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 The Insider 7 år siden

#1, der er desværre kun én trailer til "The Limey" og kun ganske få tilgængelige PR-billeder, så der var uheldigvis ikke noget alternativ - ud over selvfølgelig at forlænge stillbillederne med adskillige sekunder, men jeg tænkte, det var bedst at have nogle levende billeder :-) Men tak for rosen af interviewet! Jeg synes dæleme også, at den kære Stamp er enormt dygtig og sympatisk.
War. War never changes.
Gravatar

#4 elwood 7 år siden

Hans comment omkring Mr. Lucas is pure gold!
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#5 Riqon 7 år siden

"He's like a visionary, with his own vision. He's not about acting or conveying emotions on the screen. It's about effects and toys and other things, you know..."

Stakkels mand, som bare gerne ville spille overfor Natalie Portman. :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#6 BN 7 år siden

Riqon (5) skrev:
"He's like a visionary, with his own vision. He's not about acting or conveying emotions on the screen. It's about effects and toys and other things, you know..."


Ikke desto mindre er der solidt (ikke "fantastisk" eller "Oscar-værdigt", men blot solidt) skuespil i samtlige seks film. Og filmene har også en følelsesladet tone og historie. Men jo, Lucas er fremfor noget andet (herunder personinstruktør) en visionær filmskaber, der har stået bag nogle af filmhistoriens bedste eventyr. At det hele kun skulle dreje sig om legetøj, er en forsimpling uden hold i virkeligheden.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#7 The-new-meister 7 år siden

Virkelig et fantastisk interview og han virker som en virkelig sympatisk gut;)
Gravatar

#8 Zombi 7 år siden

BN (6) skrev:
Lucas er fremfor noget andet (herunder personinstruktør)


Det er jo så lige netop det man høre han ikke er; Både fra Terrence Stamp i dette interview og fra Ewan McGregor, der om nogen burde vide det, har flere gange ytret sig knapt så positivt om optagelserne til Star Wars. Det lyder i det hele taget til at de tre nyeste Star Wars film har været en meget besynderlig/sær oplevelse for skuespillerne. I [url= interview[/url] fortæller McGregor lidt om hvordan en dag på Star Wars settet var.

For mig lyder det til at skuespillerne fik meget lidt til ingen instruktion eller havde nogen ide om hvad der foregik det meste af tiden og det er altså George Lucas' ansvar og på det punkt har han fejlet hvis du spørger mig. Hvorfor har han fejlet? Det har han fordi flere af præstationerne fra ellers glimrende skuespillere virker tårkrummende dårligt. Hvorfor gør det det? Det er en kombination af dårlig instruktion og pinlig dialog, som den kære George sjovt nok også har skrevet, og det værste tilfælde er nok de "romantiske" scener fra Star Wars episode II, der er så overdrevent idylliske at de kunne være taget ud af en Hansi Hinterseer musikvideo.

Edit: never mind jeg havde så læst dit indlæg lidt for hurtigt igennem. Men jeg er stadig ikke enig i at skuespillet er solidt.
Gravatar

#9 Lard Hanson 7 år siden

Godt interview :)
Gravatar

#10 BN 7 år siden

Zombi (8) skrev:
Det er en kombination af dårlig instruktion og pinlig dialog, som den kære George sjovt nok også har skrevet, det værste tilfælde er nok de "romantiske" scener fra Star Wars episode II, der er så overdrevent idylliske at de kunne være taget ud af en Hansi Hinterseer musikvideo.


Mjah, kritikere som dig refererer ofte til kyssescenen - JEG finder den fremragende af tre årsager:

1) Anakins famlende, generte forsøg på at lægge an på Padmé (hans snak om sand) virker troværdig. Dialogen er ganske udmærket.

2) Der bliver egentlig ikke sagt ret meget i denne scene; det er mest de to der blot kigger på hinanden.

3) John Williams' smukke musik, kærligheds-temaet, der standser, da Padmé afbryder kysset. Enkelt gjort, men meget effektivt.

Og så er der scenen på engen: Mens en del andre stirrer sig blinde på de idylliske omgivelser, hæfter JEG mig ved, at ...

1) tonen mellem Anakin og Padmé er drilsk og ikke spor romantisk/følelsesladet.

2) scenen har faktisk en rigtig fin dialog; især den følgende del:

P: The trouble is that people don’t always agree.
A: Well, then they should be made to.
P: By whom? Who’s going to make them?
A: I don’t know. Someone.
P: You?
A: Of course not me.
P: But someone.
A: Someone wise.
P: Sounds an awful lot like a dictatorship to me.
A: Well, if it works.
P: You’re making fun of me.
A: (laughs) No, I’d be much too frightened to tease a senator.

Denne dialog er akkurat ligeså god som de lignende ping-pong-dialoger mellem Han Solo og Leia i den gamle trilogi.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: