Det japanske animationsselskab Studio Ghibli er på vej med deres første tv-serie nogensinde. Denne serie har de valgt at basere på Astrid Lindgrens børneklassiker “Ronja Røverdatter”, der første gang blev filmatiseret tilbage i 1984 af Tage Danielsson.

Læs Filmz’ biograf-anmeldelse af “Oppe på Valmuebakken”.

Det vil dog ikke være Hayao Miyazaki, som ellers er selskabets mest prominente navn med film som “Chihiro og heksene” og “Min nabo Totoro”, der kommer til at stå bag serien. Instruktøren er nemlig gået på pension, og den nyligt Oscar-nominerede “Når vinden rejser sig” bliver derfor Miyazakis sidste instruktørjob.

I stedet vil det være Hayao Miyazakis søn, Goro Miyazaki, som kommer til at instruere serien. “Ronja Røverdatter” vil dermed blive det tredje instruktørjob for Goro Miyazaki, der senest har instrueret “Oppe på Valmuebakken”.

Serien står til at få premiere i Japan til efteråret. Det vides endnu ikke, om Studio Ghiblis første tv-serie også får premiere i Danmark.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Morpheus 8 år siden

Jeg er ikke vildt begejstret med Goro Miyazaki, efter at have set Legenden om Jordhavet, som jeg synes manglede magien i at være en Studio Ghibli film. Den eneste Studio Ghibli film jeg synes var dårlig ved første gennemsyn. Kan dog være jeg skal have den set igen.

Jeg har dog ikke set Oppe På Valmuebakken endnu, så det kan være han har forbedret sig siden.
Gravatar

#2 Lars.dk 8 år siden

Ronja Røverdatter med de store patter!
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#3 davenport 8 år siden

Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#4 David Munch 8 år siden

Kom frisk, kom glad!

Skriv ny kommentar: