Denne uges premierefilm står i sci-fi-genrens tegn. Der er dømt humoristisk nærkontakt med et rumvæsen i “Paul”, og så rejser Jake Gyllenhaal gang på gang tilbage i tiden i “Source Code”, som begge anmeldes.

Netop “Source Code” er instrueret af David Bowies søn, Duncan Jones, som i 2009 var aktuel med den blændende “Moon”. Som det eneste danske medie har Filmz TV talt med Jones om hans seneste perle, hvorfor han ikke står bag “Man of Steel”, og hvad fremtiden bringer.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!

Download denne episode, eller tilmeld dig via iTunes på videovideo.dkVis kommentarer (27)
Gravatar

#11 Babo Rises 10 år siden

Fedt, at Jones vil lave endnu større film og det "blade runner" projekt lyder interessant og forhåbentlig bliver den mere rig på indhold, end Source Code. Jeg synes det var tydeligt, at Source Code lider under af grønskolling-arbejde og en mand der gerne vil frem og vinde tiltro hos pengemændene. Derfor har jeg tiltro til Jones en dag nok skal lave en mega fed film. Og altid fedt at høre et par søde ord om Nolan :)
Gravatar

#12 The Insider 10 år siden

#8, det kunne han sikkert. Jeg er enormt imponeret over, at Jones ikke bare ville nasse på farmands millioner, hvilket han SAGTENS kunne, men i stedet kæmper sig op i branchen på helt egen hånd med få midler.

Hehe, jeg ved ikke, hvad Jones havde sagt til, at jeg havde optaget hans videosignal, så hele verden havde set ham i noget nær morgenkåbe, forholdsvis usoigneret og med seng og motionscykel i baggrunden :-) Men hvis jeg havde været forberedt på et videoopkald, så jeg kunne have startet softwaren op og testet det, havde vi måske fundet ud af noget - det må blive næste gang!

#10, hehe, heldigvis var jeg ikke iført den ternede skjorte i denne omgang! Ellers ved jeg ikke, om Jones havde turdet holde videosignalet i live ;-) Men ja, selvfølgelig ikke helt let at finde billed- og videomateriale til 10 minutters lyd. Jeg fik vist også udnyttet ALT videomateriale fra filmens PR-mappe :-)
War. War never changes.
Gravatar

#13 Bruce 10 år siden

#12 Ja to film til hhv. $5 og $32 mio. Det er peanuts i en genre, hvor Serenity for 3-4 år siden måtte "klare" sig med $40 mio. Fedt signal at sende, at han for 1/5-1/8 af et Brian Singer budget kan lave langt bedre film. Det skal nok blive vildt ... når han selv føler sig klar til at få store budget film. Er efterhånden godt tilfreds med, at han ikke fik Superman. Det ville være synd at ryge ind i den franchise branche så tidligt.
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#14 The Insider 10 år siden

#13, amen!
War. War never changes.
Gravatar

#15 Outbound Sith 10 år siden

Den omtalte, lidt skøre sequel til "Moon", bliver garanteret en officiel musikvideo til denne her:
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#16 Babo Rises 10 år siden

Bruce (13) skrev:
ville være synd at ryge ind i den franchise branche så tidligt.


Godt at Jones ikke selv tænker sådan. Men jeg håber da, at han får muligheden for at arbejde med Nolan en anden gang.
Gravatar

#17 The Insider 10 år siden

Duncan skal da bare give sig i kast med en langt mere spændende franchise end Batman og Superman! Kom så J.J., få ham hyret til Star Trek 12! ;-)
War. War never changes.
Gravatar

#18 Babo Rises 10 år siden

The Insider (17) skrev:
Duncan skal da bare give sig i kast med en langt mere spændende franchise end Batman og Superman! Kom så J.J., få ham hyret til Star Trek 12! ;-)


Og det mener du er Star Trek? Må le :) Batman kan Jones ikke pille ved, men han måtte da gerne lave den Superman, men det blev så ikke ham alligevel, selvom han ville. Jeg håber Nolan og Jones en dag slår sig sammen til noget helt andet.
Gravatar

#19 The Insider 10 år siden

#18, Star Trek-franchisen er for Batman-franchisen, hvad Chelsea er for FC Fyn. Og det siger jeg endda som fan af FC Fyn!
War. War never changes.
Gravatar

#20 Babo Rises 10 år siden

hahaha

Skriv ny kommentar: