Denne uges premierefilm står i sci-fi-genrens tegn. Der er dømt humoristisk nærkontakt med et rumvæsen i “Paul”, og så rejser Jake Gyllenhaal gang på gang tilbage i tiden i “Source Code”, som begge anmeldes.

Netop “Source Code” er instrueret af David Bowies søn, Duncan Jones, som i 2009 var aktuel med den blændende “Moon”. Som det eneste danske medie har Filmz TV talt med Jones om hans seneste perle, hvorfor han ikke står bag “Man of Steel”, og hvad fremtiden bringer.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!

Download denne episode, eller tilmeld dig via iTunes på videovideo.dkVis kommentarer (27)
Gravatar

#1 chronaden 11 år siden

sad med et kæmpe smil på da han sagde at bladerunner var hans favorit film og at hans næste sci-fi bliver en kærlighedserklæring til den :)~
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#2 Brodersalsa 11 år siden

Han virker som en meget interessant instruktør, og skammer mig lidt nu over at jeg endnu ikke har fået set "Moon". "Source Code" har også fanget min interesse :)
Rigtig godt interview Johan, på trods af at det er et forholdsvist langt interview syntes jeg ikke at det på noget tidspunkt bliver kedeligt. Keep up the good work! ;)
Gravatar

#3 The Insider 11 år siden

#2, tusind tak for de venlige ord! :-) Jeg overvejede også at beskære det lidt mere, men jeg syntes netop også, at han havde så meget interessant på hjerte.
War. War never changes.
Gravatar

#4 Bruce 11 år siden

Ja det gjorde du godt Johan ... igen :) Fint med Skype interviews. Har på fornemmelsen, at det giver mere frihed til at komme omkring i spørgsmålene, fremfor de dersens 5-10 minutter du normalt rejser for?!?!
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#5 The Insider 11 år siden

#4, tak tak! :-) Normalt varer et telefoninterview 12-15 minutter, så man får afgjort mere tid til at gå i dybden med sagerne end til en junket, hvor man normalt har 4-5 minutter eller 7 af slagsen, hvis man er heldig. Selvfølgelig er det også dejligt at kunne side over for den person, man taler med - øjenkontakt gør en del.

Men det var netop også det sjove med dette interview, fordi vi fik øjenkontakt. Jeg plejer jo altid at give filmselskaberne mit Skype-nummer, så jeg kan optage lyden direkte gennem min computer, men her blev jeg ringet op af en PR-gut i USA, som sagde, at Duncan Jones havde bedt om mit Skype-brugernavn, så han kunne tage fat i mig direkte.

To minutter senere tilføjede Jones mig så over Skype, og så ringede han mig op via video. Han var tydeligvis lige stået op, komplet med ulden t-shirt, rodet hår og hotolsengen i baggrunden, men som han selv sagde det: Han foretrak at kunne se folk, mens han talte, og man kan jo kun være enig! Og så endte vi faktisk med at chit-chatte i en lille halv time. Af en eller anden grund virker det ikke lige så vildt at rappe for J.J. Abrams eller spille skuespil med Chris Hemsworth, som det gør at have David Bowies søn på ens liste over Skype-kontaktpersoner - det er sgu en smule surrealistisk :-)
War. War never changes.
Gravatar

#6 Bruce 11 år siden

#5 Det er sgu da formidabelt :) Næste gang I snakker sammen, så spørg lige om, hvordan farmand har det og om der er nogen mulighed for, at han kommer live igen :)

Og godt at høre, at han er Blade Runner fan. Håber han en dag kan gøre sig lige så visuelt, som hr. Scott.
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#7 The Insider 11 år siden

#6, hehe, jeg vil prøve at huske det! :-) Jeg tænker faktisk på at linke ham til udsendelsen, næste gang han kommer online. Så kan det være, jeg lige kan spørge i samme ombæring :-)

Han lød jo vildt begejstret for sin næste film, og jeg syntes, det lød lidt vildt, da han beskrev "Moon" og "Source Code" som blot 'trin på stigen' mod at nå det punkt, hvor han kan lave sin tredje film - især fordi begge hans første har været så solide, synes jeg. Så hvem ved? Måske bliver hans næste film hans "Blade Runner"? "Blade Runner" var jo også Scotts tredje spillefilm, kommer jeg lige i tanke om... Pudsigt!
War. War never changes.
Gravatar

#8 Bruce 11 år siden

#7 Ja Scotts "trilogi", Duelists, Blade Runner og Alien, er ret hård kost at leve op til :)

Men han lyder som en fornuftig instruktør, som er ydmyg overfor sit håndværk. Jeg mener farmand er god for mindst 5 mia kr. så mon ikke, hvis sønnike bliver et godt kort, at senior kunne finde på at producere en kæmpe film :)
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#9 Corgan 11 år siden

Godt interview. Lidt trist dog at vi ikke ser video-delen af Skype samtalen.
Gravatar

#10 Highland Park 11 år siden

Meget interessant (og spoiler-frit!) interview, tak for det. Jeg er positivt overrasket over lydkvaliteten, og at I ikke døjede med forsinkelse. :)

Ligesom Corgan havde jeg dog gerne set lidt til Duncan Jones (og din ternede skjorte!) - eller i det mindste noget andet end et hav af klip fra hans film. Det er naturligvis ikke nemt at fylde tiden ud med materiale, der er interessant, varieret og ikke stjæler opmærksomheden fra selve interviewet. Jeg valgte bare for det meste at nøjes med at lytte. :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: