I denne uge er der biografpremiere på actionbraget “Taken 2”, hvori Liam Neeson gentager rollen som den hårdtslående og hårdt prøvede familiefar/bodyguard Bryan Mills, som gik i flæsket på Paris’ kriminelle underverden i den første “Taken” fra 2008.

Her i toeren bliver Mills selv og hans ekskone taget til fange af nogle hævngerrige, albanske gangstere, men som altid er den sammenbidte, hårdkogte Mills ikke let at koste rundt med.

For få uger siden var Neeson i København for at promovere “Taken 2”, og Filmz TV troppede op for at tale med både den irske skuespiller og filmens franske instruktør, Olivier Megaton (“Colombiana”, “Transporter 3”). Det blev til en snak om alt fra Neesons status som actionstjerne og hans cameo i “The Dark Knight Rises” til den potentielle “Taken 3” og Steven Spielbergs “Lincoln”-film, som oprindeligt skulle have haft Neeson i hovedrollen.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!Vis kommentarer (27)
Gravatar

#21 The Insider 10 år siden

#20, det påstod han, men den PR-ansvarlige lagde ud med at introducere mig og sige, at han jo havde mødt mig før, så måske sagde han det bare for at være sød :-)
War. War never changes.
Gravatar

#22 elwood 10 år siden

Er han Misse? når han sådan skal ha genopfrisket, hvem folk er :)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#23 The Insider 10 år siden

Muligvis! Men nu går jeg i seng!
War. War never changes.
Gravatar

#24 Kennia_boy 10 år siden

Det er simpelthen et MUST see hver gang et nyt Filmz TV afsnit kommer ud :D Det en fornøjelse at se en så passioneret film interview folk som faktisk har forstand på film!

Keep up the good work :D
Carpe Omnia Tempus Fugit - Kenni
Gravatar

#25 The Insider 10 år siden

Tusind, tusind tak! :-)
War. War never changes.
Gravatar

#26 Takeshi_K 10 år siden

https://dl.dropbox.com/u/1961558/liam-nesson-sjov.... (forestillede mig lige det her scenarie :p )

Fortrækker helt klart interviews, hvor den intervenerende er lige så begejstret som dig, Johan, men det er vel sjældent. Det er vel at forstå når man har lavet så mange interviews som jeg tror en person som Liam har lavet.
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)
Gravatar

#27 The Insider 10 år siden

#26, haha, nice one! :-D Og ja, han havde rejst så meget rundt på forhånd, at det sikkert havde haft en effekt på hans "gejst", men jeg tror nu også, at han selv godt ved, at filmen ikke ligefrem er fantastisk. Jeg kan huske, jeg mærkede den samme skuffelse gennemsyre Benicio Del Toro, da vi talte om "The Wolfman"... Han var langt glade for at tale om alt andet.
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: