Den 4. marts tager HBO Nordic hul på tv-serien “Vikings” – en serie, som handler om de vilde vikingers eskapader for godt 1000 år siden.

På rollelisten finder man bl.a. Gabriel Byrne (“The Usual Suspects”) og svenske Gustaf Skarsgård – Stellan Skarsgårds søn – som mange nok husker som en grufuld bølle i den Oscar-nominerede “Ondskab”. I “Vikings” spiller Skarsgård den spøgefulde og gådefulde skibsbygger Floki, som er gode venner med seriens hovedperson, vikingen Ragnar Lothbrok, som drømmer om at finde ud af, hvad der befinder sig på den anden side af det gådefulde hav vest for Skandinavien.

Og som det eneste danske medie havde Filmz TV forleden Skarsgård i røret for at tale om hans rolle i føljetonen, som er lavet af folkene bag tv-serierne “The Tudors” og “Camelot” og de Oscar-belønnede “Elizabeth”-film. Det blev til en åbenhjertig samtale om alt fra vikinger og guder til finanskrisen og kunsten at tisse og græde samtidigt!

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Salene 7 år siden

Det ser ganske lovende/underholdende ud, ik lige hørt om Vikings før. Håber det blir lidt i stil med Den 13 kriger, som den blev filmet så blir jeg hel vild. :)
Gravatar

#2 PJP 7 år siden

hvor kom den her serie li fra?! den skal da 100% ses! :D
Gravatar

#3 wiseguy 7 år siden

Nu ska den selvfølgelig ha' en chance, men jeg faldt nu ikke på røven over afsnit 1
3,5/6
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!

Skriv ny kommentar: