Kevin Feige fra Marvel Studios kan fortælle, at den kommende “Spider-Man 3” sandelig ikke vil blive den sidste film i den populære serie om den maskeklædte murkravler.

”Der vil komme mange flere ‘Spider-Man’ film. Vi har allerede bunkevis af idéer til den næste på grund af overfloden af historier i tegneserien,” udtaler Feige. ”Vi kunne lave ‘Spider-Man’ film i de næste 20 år, baseret på den 50 år lange ‘Spider-Man’ historie, som vi har.”

Det er dog endnu ikke givet om det samme filmhold og skuespillere vil være sikret til de fremtidige film, og Feige kommenterer kryptisk:

”Når man koncentrerer sig om en film ad gangen, så er der en begyndelse, en midte og en slutning på den proces. Vi har overgået hver af de foregående, som de er skredet frem, [og hvis det sker igen] vil vi tage den diskussion til den tid.”Vis kommentarer (36)
Gravatar

#1 elwood 15 år siden

Senior Spiderman

med Gangstativ og det hele.

siger sætningen "stop mens legen er go" dem overhovedet noget ?
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

#2 15 år siden

2: Man kan sige for og imod. Man kunne jo sige det samme om James Bond (uden yderligere sammenligning). Hvis man var holdt efter tre film, så havde vi kun haft Dr. No, From Russia With Love og Goldfinger. Jeg vil gerne have mere Spider-Man, selvom jeg aldrig har læst tegneserierne. Jeg siger "stop når legen begynder at blive skidt".
Gravatar

#3 elwood 15 år siden

Med James Bond, har man ligesom vænnet sig til at det sagtens kan være en ny skuespiller, jeg synes bare at spiderman i filmene hænger så meget sammen med ´Mr. Tobey, jeg kan ikke rigtig se andre for mig som ku overtage den rolle.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4 armadillo 15 år siden

#2 - præcis min tanke. Der er så mange gode historier, skurke og helte i Spider-man-universet, at der er masser at tage af. Så en Bond-agtig tankegang synes jeg slet ikke er dum, selvom jeg formoder at Toby har en del gode år før han pensionerer som Spidey. Det eneste skulle dog være pga. de stjernenykker han forlydende fik efter 1'eren.

#5 15 år siden

3: Ha! Hvis du havde været bio-publikum den gang, hvor Roger Moore tog over, så havde du sagt det samme! Der var ramaskrig. Og det samme med de efterfølgende Bonds. Men alle blev de accepteret med tiden, endog ret hurtigt. Se bare hvilken medfart den nye Bond Daniel Craig får ved sin introduktion. "Han er lyshåret, han er for upoleret" o.s.v.

Det var da heller ikke Val Kilmers eller George Clooneys skyld, at de efterfølgende Batman-film ikke stod distancen. De var udmærkede Batmænd, som blev accepteret af publikum.

I øvrigt er det ikke sikkert, at Tobey går på pension foreløbigt, som også #4 skriver. Min kæreste så forleden et nyt afsnit i serien Glamour, og jeg konstaterede, at det er de samme skuespillere, som det var, da min gymnasie-kæreste fulgte serien. Det er 18 år siden. ;-)

(PS: Det sidste er selvfølgelig mest af alt ment som en joke)
Gravatar

#6 blahblah 15 år siden

Bah, de to første film er ikke særlig gode, specielt 2'eren er ret ringe synes jeg.

De kunne godt skifte forfatter og instruktør på 4'eren, lade nogle andre prøve.
Også skuespillerne, bare kom.
Gravatar

#7 David Munch 15 år siden

Så fantastisk meget frem til Spider-man på film, men blev personligt utroligt skuffet. CGI'n er ik ret god af nutidens standard (Rubber-spider) og Tobey passer slet ik ind i rollen som Spider-man.

Lidt OT - Spiderman kan købes på DVD i TP for 25,- for tiden!

#8 15 år siden

7: Jeg skal ikke udtale mig om, hvorvidt han passer, da jeg ikke har læst tegneserierne. Jeg synes han er ok, og jeg synes filmene vinder ved gensyn.
Gravatar

#9 Notional 15 år siden

Jeg håber ikke de prøver at lave en James Bond, der rækker over 20 år. Jeg synes de burde samle de bedste historier og fedeste modstandere og så lave måske 2-3 film mere. 2'eren var lidt kedelig, underlig og ligegyldig. Jeg tror 3'eren bliver rigtig fed pga. modstanderne, men intet er sikkert. Jeg har ikke lyst til at se andre end Tobey som Spider-Man. Han skabte den rolle. Forestil jer Harry Potter som en anden skuespiller?
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#10 elwood 15 år siden

#9 Macaulay Culkin, hver gang han så fik "has" på Voldemort udbrød han sit klassiske "Yes!!" fra Home Alone 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: