Kevin Feige fra Marvel Studios kan fortælle, at den kommende “Spider-Man 3” sandelig ikke vil blive den sidste film i den populære serie om den maskeklædte murkravler.

”Der vil komme mange flere ‘Spider-Man’ film. Vi har allerede bunkevis af idéer til den næste på grund af overfloden af historier i tegneserien,” udtaler Feige. ”Vi kunne lave ‘Spider-Man’ film i de næste 20 år, baseret på den 50 år lange ‘Spider-Man’ historie, som vi har.”

Det er dog endnu ikke givet om det samme filmhold og skuespillere vil være sikret til de fremtidige film, og Feige kommenterer kryptisk:

”Når man koncentrerer sig om en film ad gangen, så er der en begyndelse, en midte og en slutning på den proces. Vi har overgået hver af de foregående, som de er skredet frem, [og hvis det sker igen] vil vi tage den diskussion til den tid.”Vis kommentarer (36)
Gravatar

#21 filmz-sk-vilderen 15 år siden

har du nogensinde set andre batman??.. michael keaton var fantastisk, og det samme var jack N som jokeren, jeg griner stadig når jeg ser den mand som jokeren....

og nej, man kan ikke spille spiderman uden tobey.. du sætter heller ikke JLO til at spille mary jane vel ? ...

#22 15 år siden

21:

"har du nogensinde set andre batman??.."
Svar: Øh, ja.

"og nej, man kan ikke spille spiderman uden tobey"
Svar: Du gentager blot dig selv. Det er ikke konstruktivt i en debat. Jeg har allerede forholdt mig til dit udsagn.
Gravatar

#23 MikkelHJ 15 år siden

#21 Jeg har set andre skuespillere udfylde rollen som Batman ganske tilfredsstillende. Jeg er af den mening, at man ikke kan ignorere Adam West, når man taler om Batman. Jeg kan rigtig godt lide den Batman-film, der blev lavet i pausen mellem sæson 1 og 2 af 1960'ernes TV-serie. Den indeholdt den rette blanding af semi-godt skuespil, kitch og humor, frivillig såvel som ufrivillig, der gør, at man ikke kan andet end at holde af den. Den er surrealistisk til tider, men den er propfyldt med ånden fra et årti, jeg desværre aldrig nåede at opleve.
Don't you dare take Miles. You can take the children, but you leave me my monkey.
Gravatar

#24 elwood 15 år siden

#23

Mener du den her (taget fra en What We saw tråd)

Batman 1966

Et herligt gensyn med Adam West og Burd Ward

Det var ren nostalagi, kan ikke lade være med at tænke på hvor naiv eller rette måske Dum bruce wayne er heri, Når han får besøg af frøken Kitkat og hun gentagene gange siger Puurfect hehe så ved Batman ikke at det er Catwoman.

Nu til det lidt sjove. Det morsomme ved serien og filmen er alle de batting der bliver benyttet, og her i nat besluttede jeg at få lidt sjov ud af det så jeg har lavet lidt notater.

22 Batord, så vidt jeg fik talt: Batman, Batmobil, Batsetting, Sharkbatspray, (never leave home without it hehe) Batcave, Batcamera, Batboat, Batbelts, Og self. Batarang, Batscanner, Batsignal, Batbait(jokeren siger det), Batrope, Super blinding Batballs, Batgas, Batwake, Batbike, Batradio, Batcharge, Batspeed, og Batstraps.

Og det med at Batman har alt passer virkelig da verdens sikkerhedsråd er blev lavet til støv af jokeren, Catwoman, The Penguin, og The Riddler, og der herefter sker et uheld så støvet fra sikerhedsrådet bliver blandet, så har Batman self. en Super Molecular Dust Seperator 8-)

Og Med hensyn til The riddler så er den gamle her meget bedre til kryptiske gåder hehe, forsatan de gav ingen mening, et eksemple kan ikke huske det præcis: hvad er det som er farligt og vejer 151 og sidder i et træ, Hvorefter Robin strax siger en spurv med maskinpistol , damm Batman og ham burde være medlem af Mensa.

Robin har også en herlig tendens til at udbryde noget nyt hver gang han bliver overrasket, Holy Moly er hans ynglingsord.


Og til sidst skal vi lige ha den bedste replik Somedays you just can't get rid with a bomb sagt af Batman da han løber med en stor bombe som han prøver at smide, faktisk en ret sjov scene.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#25 filmz-Naite22 15 år siden

Syntes lige jeg ville nævne at "SPIDER-MAN 3" får premiere på samme dag I HELE VERDEN! Nogle steder allerede d.3 Maj... Filmen har jo officiel verdenspremiere d.4 Maj i USA, og vi er med her i Danmark!!!:) Det bliver ikke ligesom Superman Returns, hvor der gik næsten 1½ måned inden den nåede Danmark. Her får vi den på samme dag som USA!

Tjek selv dette link for hele verdens udgivelsesdatoer af filmen. Danmark stå listet næsten i toppen!
http://www.sonypictures.com/movies/spiderman3/inte...
Gravatar

#26 filmz-Kadann 15 år siden

#25 -

Blev det så den næste über-oplevelse, hvor folk aldrig har set noget lignende? ;)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#27 filmz-Naite22 15 år siden

^ Det evd jeg faktisk ikke:)
Gravatar

#28 Bohemian 15 år siden

Jeg tror Sp!derm4n Drei vil blive bedre en superman.

Må sgu sige jeg ser meget frem til Spiderman 3.
Free in serenity.
Gravatar

#29 filmz-Bruce 15 år siden

Jeg [email protected] G#o$t R!d&r bl!ver d€t store!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#30 filmz-incubus 15 år siden

#10 - He.... troede lige at der i stedet for "fik "has" på Voldermort" stod "fik "hash" af Voldermort". Kender man Culkin ret, så ville han sikkert udbryde "Yesss" i begge tilfælde... :D

#29 - Selv med Nic Cage????
"I'm gonna say the same thing any man with two penises says when his tailor asks him if he dresses to the right or left."

Skriv ny kommentar: