Filmz kan som de første i Danmark eksklusivt vise en ny featurette til 20th Century Fox’ “Gulliver’s Travels”, hvor Jack Black fortæller om filmen. Featuretten indeholder desuden nye nye klip fra filmen.

Se featuretten her.

I filmen spiller Black forfatteren Lemuel Gulliver, der leverer post rundt på avisen The Times. For at imponere rejseredaktøren vover Gulliver sig endelig ud på uudforsket grund – han sejler med en båd til Bermuda-trekanten. Men på den stormfulde rejse lander han på en meget anderledes ø – nemlig en ø, som er befolket af en mini-civilisation kendt som lilleputterne.

“Gulliver’s Travels” kan ses i danske biografer 10. februar 2011.

Klik her for at se et galleri med billeder fra filmen.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 cookiedude91 11 år siden

ja så behøvede jeg ikke at se den film, irriterende når man får serveret hele indholdet og slutningen kan man gætte sig til, jeg kan ligeså godt sige SPOILER ALERT hvis man gerne ville se filmen uden at få mere ødelagt end man allerede har gjort fra traileren
Gravatar

#2 Kypso 11 år siden

Jeg så traileren for filmen i biografen for to dage siden. Den ser virkelig usjov og elendig ud. Ikke noget, jeg nogensinde vil se!
Gravatar

#3 Lars.dk 11 år siden

Den floppede også i USA.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#4 Chrisenry 11 år siden

Tager den kun udgangspunkt i den første del af Gullivers Travels? Hvad med kæmperne, de talende heste, den flyvende ø og alt det andet? Er det ikke lidt som at kalde en film Lord of the Rings og derefter lade hele film filmen udspille sig i Herredet ...?
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#5 gulbaek 11 år siden

Så den i Washington imellem jul og nytår og var noget skuffet over den, selvom jeg ikke havde de store forventinger til den. 3d effekterne fungerede slet ikke for mig.

#4
Kæmperne var skam med, dog kun meget begrænset og uden nogen særlig betydning for historien. Mest bare for at vise Jack Black rende rundt i en kjole i et kæmpe dukkehus


Skriv ny kommentar: