De danske anmeldere så til formiddag årets første MCU-film – her er reaktionerne.

I morgen får “Captain Marvel” dansk premiere, men allerede nu kan vi få et indblik i modtagelsen af Marvel-filmen.

Dagbladet Informations Christian Monggaard virker begejstret for hovedkarakteren, der spilles af Brie Larson.

MCU-fans kan dog forberede sig på, at “Captain Marvel” ikke kun handler om en ‘sej kvinde’, men også en politisk en af slagsen, hvis man skal tro Filmz-anmelder Morten Vejlgaard Just.

Netop “Black Panther” blev hyldet for sit politiske aftryk, der også gav genklang ved Oscar-showet med hele tre priser – læs om det her.

“Captain Marvel” får premiere d. 6. marts.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Mejse 3 år siden

uha så mange sind der vil komme i kog nu :D
Gravatar

#2 Snipp 3 år siden

Er det så en god eller dårlig ting. Det er noget jeg hader i film at man er politisk korrekt. Jeg havde sgu ellers tænkt mig at se den men ser ud til det ikke bliver tilfældet. Jeg var heller ikke fan af black panther.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

#2 politisk og politisk korrekt er jo ikke det samme :)

var det på grund af politisk korrekthed i BP du ikke kunne lide en ? bare nysgerrig men hvor fandt du store mængder af det henne ?
Gravatar

#4 Snipp 3 år siden

#3 nej nej det var også selve handlingen og skuespillerne og kampscenen til sidst jeg ikke var så begejstret for. Men synes det var lidt forrygt at alt skulle være sort og hvis man havde hyret en hvid instruktør så var folk nok blevet sure. Det samme med kvinder og kvinde film så som wonder woman. Det er jo blevet lidt af en trend som jeg ikke er enig i. Anyway filmen er sikkert fin men jeg regere bare sådan automatisk når jeg hører politisk/politisk korrekthed
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

#4 oki doki skulle bare hører :D mest fordi jeg har svært ved at se mere end normalt politisk korrekthed, i selve filmen så skulle bare hører hvad jeg havde misset....men yes yes :)
Gravatar

#6 Lars.dk 3 år siden

Hun er sku meget fræk, dog ikke så fræk som Natalie portman......men ok fræk.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#7 Snipp 3 år siden

#5 :)

#6 ville nu hellere se en bedre røv og større bryster i det spandex kostume :p
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#8 Johnny42 3 år siden

Altså jeg har forskellige grunde til ikke at se filmen. For det første det med kree og Whatever de andre hedder siger mig absolut intet.

Og hvorfor skal man se en politisk film(ifølge filmz, ved ikke om det passer), når man i stedet for kan se en film for tredje gang(Alita), der er renset for politik og med en kvinde der virkelig sparker røv.
Gravatar

#9 Mejse 3 år siden

#8 sikke på du ikke har sovet de to første gange hvis du mener den er renset for politik ? der er politik i alle film, også i denne, det er bare ikke køns eller race politik :)
Gravatar

#10 Johnny42 3 år siden

#9 Spørgsmålet er jo om det bliver proppet ned i halsen på en. Jeg ved ikke hvordan det er i Captain Marvel. Ja der er ting man kan tage stilling til i Alita, men det er ikke nødvendigt eller noget man bliver tvunget til når man ser filmen.

Men som sagt ved jeg ikke hvor meget der er i Captain Marvel og hvordan det bruges, og har sådan set heller ikke noget behov for at finde ud af det.

Skriv ny kommentar: