Kim Larsen-filmen “Om lidt bliver her stille” er skrinlagt. 

I sidste måned kunne Filmz afsløre, at Ole Bornedal og Miso Film arbejdede på et filmprojekt med den Kim Larsen-relaterede titel “Om lidt bliver her stille”. Nu er projektet skrottet.

Bornedal var ellers blevet tildelt 60.000 kroner i manuskript-støtte til projektet af Det Danske Filminstitut, men nu er ansøgningen trukket tilbage.

“Om lidt bliver her stille” var nemlig som gættet en Kim Larsen-film, men Miso Film har ikke løst spørgsmålet om rettighederne til den afdøde musikers sange:

”Ole Bornedal og Miso Film har valgt at lægge projektet definitivt ned, da musikrettighederne ikke er tilgængelige… Derfor er projektet som sagt lagt ned,” siger Miso Film-producent Mikael Olsen til Filmz.

Det var ellers meningen, at Ole Bornedal skulle skrive og instruere “Om lidt bliver her stille”, som han gjorde det med stor succes med John Mogensen-filmen “Så længe jeg lever”.

“Så længe jeg lever” var også en Miso Film-produceret film, der solgte over 400.000 billetter i de danske biografer.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Ærgerligt når det er rettigheder der spænder ben for det, men det betyder forhåbentligt at der kommer mere skub i Nattevagten 2.

Skriv ny kommentar: