Danske anmeldere sammenligner “Venom” med “Catwoman” og 1990’ernes Batman-film.

Den danske premiere er først på torsdag. Men allerede nu har de første danske reaktioner ramt Twitter.

Den ene del af podcasten Han Duo, Jacob Hinchely, sammenligner “Venom” med superhelte-rædslen “Catwoman”.

Filmz-anmelder Morten Vejlgaard Just peger på “Batman & Robin”-instruktør som inspiration for “Venom”.

Også i USA har der været hård anmelderkritik af “Venom”. Men det lytter publikum ikke på. “Venom” har allerede slået rekord – læs om det her.

“Venom” får premiere d. 11. oktober.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 HighFlyer15 5 år siden

At sammenligne den med Catwoman viser blot hvor blank han er.
Gravatar

#2 Bachone 5 år siden

Tror publikum er begyndt at tage andmeldere mindre seriøst og rent faktisk give filmene en chance..
Hvis man lyttede til anmeldere i danmark vil man efterhånden kun se danske film og lalleglade indie film.
Gravatar

#3 Johnny42 5 år siden

Yikes, Catwoman.
Nu har jeg ikke set alle dårlige comic book film, mangler bla. superman 4 the quest for peace, men Catwoman vil nok før altid være i min top 5.

Her er så en af grundene til at der kommer så meget lort i biografen. Folk vil åbenbart gerne betale for det skidt. Og så er der åbenbart forskellige opfattelser af deres markedsførring. For mig har den været elendig og der har været forskellige udmeldinger om hvad filmen skulle være. Samt Sony havde ikke engang selv tiltro til filmen, når de først løftede embargoet kort før premieren. Men det er så måske bare noget den almindelige bruger ikke lægger mærke til, og markedsføringen må åbenbart have fanget dem.

Nå ja angående historien fra i sidste uge om Lady Gaga. Jeg lagde ikke mærke til filmen dengang, men har efterfølgende set trailer og hørt positivt om denne film, hvor der endda er en mulig Oscar nominering til Lady Gaga. Det er sådan set sjældent jeg ser romantiske film, men det er faktisk en film jeg ser frem til.
Gravatar

#4 Mejse 5 år siden

#3 nu er skidt og dårlig markedsføring jo altså relativt :) det at der bliver ændret på filmens rating og at embargoet først blev løftet senere har jo heller ikke noget med markedsføringen at gøre....men du har ret de fleste ved ikke eller er lige glade med den slags, de vil bare underholdes og hvis den underholder er den jo for de fleste ikke skidt.
Gravatar

#5 Johnny42 5 år siden

#4 Det var jo også det jeg sagde. Deres markedsførring fangede ikke mig, og med alt det andet der er foregået har jeg ikke lyst til at se filmen. Men det er der jo så tydeligvis mange andre der har.
Gravatar

#6 Mejse 5 år siden

#5 mhm nok hele "skidt" tingen jeg reagere på ;)
men tja det er jo forskelligt fra person til person, men tror ikke der er mange der vælger film ud fra markedsføringen, de fleste har en meget god ide om hvad de vil se, og ellers ser de måske en trailer eller noget, alt det andet er mest bare fyld for alle os mere nørdede typer :P
men er da enig hverken markedsføring eller trailer har fanget mig, ændre da ikke på at jeg er interesseret i at se den :D sådan er vi jo så forskellige.

Skriv ny kommentar: