Instruktøren bag “Batman v Superman: Dawn of Justice”, Zack Snyder annoncerede forleden, at traileren til den enormt ventede film var lige på trapperne. Her er den så!

Se også: Få det første glimt af “Batman v Superman” her!

“Batman V Superman: Dawn of Justice” er alle superheltefans våde drøm, da to af DC Comics mest elskede helte tørner sammen på det store lærred for første gang, mens vi samtidig også vil se Wonder Woman, Aquaman og Cyborg have mindre roller.

“Batman v Superman: Dawn of Justice” har Ben Affleck og Henry Cavill i de bærende hovedroller, mens Gal Gadot er Wonder Woman, Amy Adams medvirker som Lois Lane, Jeremy Irons er Bruce Waynes butler, Alfred, og Jesse Eisenberg er Lex Luthor.

Filmen får dansk premiere den 24. marts 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (49)
Gravatar

#11 patrickjane 7 år siden

Man Of Steel bliver bedre ved hvert gensyn. Elsker dog Nolans Batman Epos, og er meget spændt på at se Ben i den rolle som i min verden tilhører Bale. Men ud fra traileren, så er mine forventninger begyndt at stige :-D
Gravatar

#12 Kviesgaard 7 år siden

For mig og se, så ligner det, at Znyder forsøger og kringle den i retning af Millers The Dark Knight Returns, ud fra hvad slutningen af traileren antyder.

Det kommer dog nok ikke til og hjælpe på filmen i sin helhed, efter min egne peronlige opfattelse, og med den gedigne skuffelse oven på, at have overværet MOS. Vitterlig den suverænt ringeste film i 2012, igen efter min egen personlige opfattelse.

Intet i traileren vagte min nysgerrighed, så jeg springer den her over og gemmer pengene til Captain America 3: Civil War. Den har jeg meget mere tiltro til.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#13 Alex- 7 år siden

Nyhed (0) skrev:
"Batman V Superman: Dawn of Justice" er alle superheltefans våde drøm


Det er sgu langt fra noget jeg har haft våde drømme over. Civil War derimod, jeg må skifte lagner hver nat.
Jeg har generelt lidt svært ved snuppe koncept "Superman mod Batman", tvivler på at det vil fungere lige så godt på film som på blad, var dog udemærket underholdt af Man of Steel, så man har da lov at håbe, at billetten ikke bliver helt spildt.
Håber virkelig at Snyder kan skabe en fed Batman, Nolan's version var så flad at selv Schumacher fortjente en Oscar mere (ok den var hård men sgu lige før jeg mener det).
Gravatar

#14 SublimeKen 7 år siden

Glæder mig, ser sgu godt ud imo. Ben Affleck ligner Bruce Wayne bedre end nogen der har spillet ham imo, så håber jeg bare han kan leve op til rollen.

Jeg synes der er en kedelig tendens, både herinde og andre steder rundt omkring nettet, til at enten vælge DC eller Marvel. Hvorfor kan man ikke være glad for begge to? Jeg elsker superheltefilm og glæder mig stort set lige så meget til denne, som jeg glæder mig til Civil War, og skal da helt sikkert også ind og se begge i bio.

Ja, Man of Steel var dårlig gennemført (Ideen var god dog, og actionscenerne flotte), og DC har ikke rigtig lavet en rigtig god superheltefilm siden TDK (MoS og TDKR har fået blandede reaktioner at best, og jeg brød mig personligt ikke om nogen af dem, andet end som ok underholdning der desværre er svær at gense, på trods af at jeg har prøvet) men med en så lang produktion som BvS har fået, tror jeg faktisk at Snyder har lært at sin fejl og bruger tiden på virkelig at perfektionere filmen.

Der er ingen grund til at dømme den på forhånd, for så bliver den først dårlig når man sætter sig i sædet. Har man allerede taget beslutningen om hvad man ikke kan lide ved filmen, har man sådan set allerede lukket sit sind og ser udelukkende pessimistisk på filmen mens man ser den og frarøver sig selv en potential fed oplevelse. Det gælder både folk der hater på DC film og på Marvel film. Skru ned for forventningerne og lad være med at være fordomsfuld....Det er sådan man opnår lykke og glæde her i livet, og ser det smukke i ting.
Gravatar

#15 Driver 7 år siden

Kviesgaard (12) skrev:
For mig og se, så ligner det, at Znyder forsøger og kringle den i retning af Millers The Dark Knight Returns, ud fra hvad slutningen af traileren antyder.

Det kommer dog nok ikke til og hjælpe på filmen i sin helhed, efter min egne peronlige opfattelse...

Fantastisk at du uden at have set filmen kan bevidne, at den ikke bliver god! Den slags superevner, gad jeg godt besidde - Så kunne jeg spare mig selv for mange penge på bio-billetter.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#16 mrF0x 7 år siden

Der er helt klar trukket et Frank Miller kort...

Der er emnet om den "Falske Gud" - og hele opsættet fra Jonathan Kent med at verden ikke kan håndtere Kal-EL i en verden der vil splitte sig i de troende, de skeptiske og pessimisterne. For skal Superman være regeringens forlængede arm? For når det kommer til stykket så kunnne han have sin personlige agenda og ingen i verden ville kunne stoppe ham.

Batman, en forslået vred ædre herre, står med sine egne komplekser, hvor han imod Superman anses som selvtægtsmand. Frygtet af de kriminelle med hans brutale fremgangsmetode - og myndigheden der intet kan stille op.
Mødes de to, med den fælles reference at de begge leder efter en fælles forståelse i livet? At miste sine forældre, at ville verden det bedre, men ud fra forskellige motiver?

Mange, har haft problemer med MoS og jeg kan til dels forstå kritikken. Hvad der er skarpt anført i teaseren er sætningen: “Is it really surprising that the most powerful man in the world should be a figure of controversy?” - Både fiktivt og virkeligt er det en lille genistreg.

Mine forventninger er markant steget efter at Chris Terrio har pillet i manuskriptet. Det giver belæg for en tyngde i historien. Og ud fra devisen om hele problemet med DC v Marvel, så tror jeg WB og Zack godt er klar over at de spiller højt spil med hvad må anses for at være de to største superhelte vi har at gøre med.

Jeg tror derudover at vi får en meget mere brutal Wayne/Batman at se.. Der lægges op til en hård selvtægtsmand, hvis middel kun kan være: "Blunt force Trauma".. En meget kontant herre.

Hvori, Superman og Batmans konflikt bevæger sig fra, kan vi kun gætte. Der er mange gode bud, men Lex Luthor er formentlig en manipulerende herre.

Os "Fans", der har set Comic Con teaseren har set at Kal-EL ser ud til at opsøge Batman - og han ser mere end pissed ud!
Betyder det så, hvis man skal gå Miller lidt i fodsporende at Superman er blevet regeringens instrument (i et forsøg på at blive accepteret på jorden, denne fremmede)?

Der er mange gode historier at fortælle i BvS. I forhold til MoS, hvor Goyer skrev et til tider tyndt manuskript - får vi heldigvis en Terrio, der forhåbentlig bringer mere tyngde og dybde. Goyer imponerede langtfra i TDKR - og jeg er ganske sikker på at Zack til enhver tid kan lave bedre "fight scenes" end Noland nogensinde vil være i stand til.

Det løber mig koldt ned af ryggen, når det konstateres "Tell me, do you bleed?? - YOU WILL"
Gravatar

#17 Elvira39 7 år siden

Geekalot (6) skrev:
det eneste forudsigelige der er, er at du altid kommer med noget negativt
Du min søde ven er jo altid bare blindt begejstret for den slags børnefilm her. Jeg kan ikke se at jeg ikke har retten til at kommentere på den og det jeg ville forvente af en sådan film her.
Gravatar

#18 Elvira39 7 år siden

danish99 (8) skrev:
ironman shit
Den har jeg vist ikke set. Er den ny?
Gravatar

#19 SublimeKen 7 år siden

Elvira39 (17) skrev:
Du min søde ven er jo altid bare blindt begejstret for den slags børnefilm her. Jeg kan ikke se at jeg ikke har retten til at kommentere på den og det jeg ville forvente af en sådan film her.


“Critics who treat 'adult' as a term of approval, instead of as a merely descriptive term, cannot be adult themselves. To be concerned about being grown up, to admire the grown up because it is grown up, to blush at the suspicion of being childish; these things are the marks of childhood and adolescence. And in childhood and adolescence they are, in moderation, healthy symptoms. Young things ought to want to grow. But to carry on into middle life or even into early manhood this concern about being adult is a mark of really arrested development. When I was ten, I read fairy tales in secret and would have been ashamed if I had been found doing so. Now that I am fifty I read them openly. When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up.”

― C.S. Lewis
Gravatar

#20 Elvira39 7 år siden

#19

Det lyder fint selv om det er lidt noget vrøvl.

Skriv ny kommentar: