Instruktøren bag “Batman v Superman: Dawn of Justice”, Zack Snyder annoncerede forleden, at traileren til den enormt ventede film var lige på trapperne. Her er den så!

Se også: Få det første glimt af “Batman v Superman” her!

“Batman V Superman: Dawn of Justice” er alle superheltefans våde drøm, da to af DC Comics mest elskede helte tørner sammen på det store lærred for første gang, mens vi samtidig også vil se Wonder Woman, Aquaman og Cyborg have mindre roller.

“Batman v Superman: Dawn of Justice” har Ben Affleck og Henry Cavill i de bærende hovedroller, mens Gal Gadot er Wonder Woman, Amy Adams medvirker som Lois Lane, Jeremy Irons er Bruce Waynes butler, Alfred, og Jesse Eisenberg er Lex Luthor.

Filmen får dansk premiere den 24. marts 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (49)
Gravatar

#31 Driver 7 år siden

#27

Jeg tror, det er de færreste, som vil betale for at gå i biografen og se en dårlig film, når man på modsat vis, kan gå derind og se en god film - Så frem man kan forudsige om en film er god - Hvilket man ikke kan.
Men du fornemmede vist ikke ironien i selve indlægget.

Der er i øvrigt nogle film, som for alvor kommer til sin ret på et biograflærred og så er der andre film, som ikke har samme pondus hverken på det visuelle eller det lydmæssige.
Selvom jeg også går ind og ser film, jeg tænker bare er must-watch. Så jeg går også i biografen for at se mindre film, såsom Drive.

Men modsat dig, så ja, så skal der mere til en bare en biografsal for at gøre mig imponeret, dertil går jeg nok for meget i biografen.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#32 duuk74 7 år siden

#30
Har du taget et kig på Gotham? http://www.imdb.com/title/tt3749900/reference

Super underholdende serie synes jeg.
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#33 Kviesgaard 7 år siden

Driver ( #31 ) skrev:
Jeg tror, det er de færreste, som vil betale for at gå i biografen og se en dårlig film, når man på modsat vis, kan gå derind og se en god film


Den udtalelse er jeg lodret uenig i.

Hvor tit finder man ikke argumentet:
Jamen det er jo bare en popcornsfilm,
eller:
Man skal slå hjernen fra.

Det er for mig og se en tilkendegivelse af, at man gladeligt og frivilligt betaler for, at se dårlige film.

Driver ( #31 ) skrev:
Så frem man kan forudsige om en film er god - Hvilket man ikke kan.


Igen en udtalelse, som jeg er uenig i.

Nu har jeg set de 3 første Transformers film, og ingen af dem var noget, der var værd og råbe hurra for, set med mine øjne, vel og mærke. Da den fjerde så landede i biografen, sprang jeg gudsketakoglov den over. De anmeldelser med mere, som jeg læste, bekræftede mig i, at filmen netop ikke var pengene værd.

Visse instruktører har vist en tendens til, konstant at skuffe. Så når deres navne figurer på filmplakaten, så har jeg efterhånden valgt og styre udenom. Det er det, erfaring skal bruges til, igen set med mine øjne.

Driver ( #31 ) skrev:
Men modsat dig, så ja, så skal der mere til en bare en biografsal for at gøre mig imponeret, dertil går jeg nok for meget i biografen.


Den udtalelse forstår jeg ikke.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#34 Kviesgaard 7 år siden

#32

Nej jeg har ikke set serien, men hørt hørt om den.

Indtrykket, ud fra hvad jeg har hørt, er, at det er en god serie, som jeg måske på et senere tidspunkt vil stifte bekendtskab med.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#35 Driver 7 år siden

#33

Næ, det er da ikke en tilkendegivelse for, at man gider se en dårlig film. Det er noget, du tillægger udtrykket popkornsfilm eller "slå hjernen fra"-film. Det kan sagtens være, at man finder den slags film gode, så det holder ikke, det du skriver. Det eneste, der bliver tilkendegivet der, er at DU åbenbart synes popkornsfilm og "slå hjernen fra"-film er dårlige film.

Det jeg siger er, at hvis man allerede ved, fordi man kan se ind i fremtiden, at den og den film, vil man synes er dårlige, så vil man formentlig hellere bruge sine penge på at se en, man ved er god. Men det er lidt voldsomt, hvor meget du lægger i et ironisk indlæg, som forsøger at tage afstand til dine dommedagsprofetier om Batman v Superman.

Michael Bay skuffede ikke med The Rock, men du bekræfter jo egentlig bare min tese, når du siger du sprang den sidste Transformers over. Man gider ikke gå i biografen for at se, hvad man selv ender med at syntes er dårlige film, ligesom man ikke gider gå på restaurant, hvis man ved, at maden er dårlig.

Den sidste kommentar henviser til, at stemningen i biografens mørke ikke altid er nok for mig for at nyde en film. Jeg går meget i biografen og derfor bliver jeg ikke blæst bagover hver gang - Ligesom at et nyt TV også bliver hverdag før eller siden omend stadig en fornøjelse, så vender man sig til det.

Og nu synes jeg i øvrigt ikke, at det skal blive mere off-topic og langt ude end det allerede er blevet.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#36 Therewillbeblod 7 år siden

Sikke en omgang blå lort!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#37 Elvira39 7 år siden

Så er tråden så død at jeg gør svarer dig Sublimeken:-)

SublimeKen (26) skrev:
At man ikke ser børnefilm, eller superheltefilm fordi det keder en, er ikke det samme som bruge begrebet "børnefilm" som kritik, eller have problemer med børnefilm (At se det som noget negativt).
Nej netop og derfor fejler du jo også, når du håbløst blander de to ting sammen min ven.
Enten gør du det fordi:
1: Du ikke evner at forstå at bruge dette rigtig eller
2: Fordi du gerne vil vise hvor ferm du er blevet, booste dit ego og ikke tænker over at du bliver gennemskuet.
Det siger jo så lidt om din personlighed som vi kan analysere på hvis du lyster;-)

SublimeKen (26) skrev:
At det keder en fordi det er "barnligt", er dog enten et ignorant begreb man bruger i mangel af bedre, for at beskrive de andre ting (Overnaturligt, urealistisk, for meget action, osv), eller et begreb man bruger seriøst hvis man ikke er vokset mentalt.
Måske du burde læse semantik og endnu bedre lingvistik i stedet og lære lidt om sprogets natur:-) Atter bliver du alt for teoretisk ud i psykologiens verden.

To teenagerpiger står og snakker:
”Hvorfor går du ikke over og smadrer hende når hun kalder dig en møgluder?”
”Ej, det ville jeg alligevel finde lidt barnligt at gøre”.
Hvem er her den modne?

SublimeKen (26) skrev:
Du er først kommet ud af teenagermentaliteten, når du er i kontakt med dit indre barn, det dit indre barn kunne lide, og ikke er bange for at acceptere det.
Der er en sandhed i at man ofte søger tilbage til det man kom fra og atter accepterer dette når man er gået igennem en modningsproces. Der findes også mennesker der går i en helt anden retning end deres baggrund og det er altså stadig ikke nødvendigvis fordi de er umodne og fanget i en angstfremkaldende teenageradfærd der udspringer af neurotiske forhold:-)

SublimeKen (26) skrev:
Hvis du ikke kunne lide superheltefilm som lille, så kan du nok heller ikke lide dem som voksen.
Der er du atter meget enten eller. Man kan både vokse til og fra musik, film, mad osv. Det er altså en af livets realiteter som selv en som du kommer til at indse hvis du skal være fagligt dygtigt OG menneskeligt videregivende.

SublimeKen (26) skrev:
Man kan sige, at det barnet kan lide efter barnet begynder at udvikle "smag" eller egen selvstændige mening (og ikke bare kopiere noget han/hun har hørt fra forældre, medier, venner i vuggestuen/børnehaven) vil også være det samme den person kan lide når han/hun er kommet ud af teenagermentaliteten.
Det er korrekt at der er en modenhed (som jeg heller ville kalde et andet psykologisk udtryk;-) at stå ved sig selv, udvikle og lære sine holdninger at kende og turde stå ved dem. Dette er ikke forbeholdt folk der er kommet ud af teenagermentaliteten. Igen læser du dine bøger teoretisk uden at du kan rodfæste dem i virkeligheden.

SublimeKen (26) skrev:
(Intelligens og umodenhed er to vidt forskellige ting og det er muligt at besidde begge kvaliteter
Det er to forskellige ting, men ikke altid to VIDT forskellige ting. De er jo uløseligt forbundet i den forstand at man tillægger ens modenhed en erfaring der giver en ballast som evnen til at vælge, vide og beslutte. Deri er intelligens også lagret, des bedre man magter dette. Det er blandt andet derfor man har en 18 års grænse for at man kan stemme til et valg. At så alle ikke er lykkes med at være der hvor de burde, enten på på grund af manglende intelligens . Min kommentar om intelligente mennesker var så også mere henkastet ment. Jeg kunne lige så vel have skrevet uintelligente. Men modenhed og intelligens forbindes nu ofte sammen i det skrevne/talte sprog.

SublimeKen (26) skrev:
At være "bange" (føle en afsky, se ned på, osv) for barnlige ting og se det som noget negativt, er gang på gang blevet kædet sammen med en standset kognitiv udvikling siden teenageårene
Der er du så atter ude i noget langt mere grundlæggende psykologisk end blot ord. Ord betyder noget og man skal søge bag dem og i kontekst. Det sidste virker det altså til at du glemmer?

SublimeKen (26) skrev:
Har bevidst undgået psykologiske begreber, da meget få folk fatter dem, men de ville have gjort det meget nemmere for mig at forklare dette her, mere præcist. Håber det stadig giver mening uden dem.
Måske du ville give mere mening at bruge lidt flere fagudtryk;-)
Gravatar

#38 Alex- 7 år siden

Hold da kæft nogle afhandlinger i fyrer af. Hvordan i al verden finder I både tid og lyst til det?

Men altså superhelte-genren er typisk PG-13 hvilket gør dem til teenager-film og ikke børnefilm. At en film objektivt kan virke barnlig, gør det ikke til en børnefilm og at opføre sig barnligt eller at se en 'barnlige film', er ikke ensbetydende med at man er umoden. Desuden kan 'modenhed' næppe kaldes et 'psykologisk udtryk'. Tror ikke man skal have en længere uddannelse for at se om et æble er modent eller ej (hvortil udtrykket bruges ligeså om mennesker).
Gravatar

#39 Elvira39 7 år siden

Scorpion (38) skrev:
At en film objektivt kan virke barnlig
Mener du rent faktisk objektiv eller mener du subjektiv? Derudover har du ret i resten!
Gravatar

#40 Alex- 7 år siden

Elvira39 (39) skrev:
Mener du rent faktisk objektiv eller mener du subjektiv? Derudover har du ret i resten!


Jep, skrev forkert. :)

Skriv ny kommentar: