Instruktøren bag “Batman v Superman: Dawn of Justice”, Zack Snyder annoncerede forleden, at traileren til den enormt ventede film var lige på trapperne. Her er den så!

Se også: Få det første glimt af “Batman v Superman” her!

“Batman V Superman: Dawn of Justice” er alle superheltefans våde drøm, da to af DC Comics mest elskede helte tørner sammen på det store lærred for første gang, mens vi samtidig også vil se Wonder Woman, Aquaman og Cyborg have mindre roller.

“Batman v Superman: Dawn of Justice” har Ben Affleck og Henry Cavill i de bærende hovedroller, mens Gal Gadot er Wonder Woman, Amy Adams medvirker som Lois Lane, Jeremy Irons er Bruce Waynes butler, Alfred, og Jesse Eisenberg er Lex Luthor.

Filmen får dansk premiere den 24. marts 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (49)
Gravatar

#21 SublimeKen 6 år siden

#20

Det er skam ikke vrøvl, med mindre man selvfølgelig selv kommer fra det barnlige mindset, at barnligt er forkert og voksent er et kvalitetsstempel, så kan man naturligvis ikke se hvor lidt man egentlig selv er vokset mentalt. Det er altid sværest at se logikken i noget, man selv sidder i.

Ikke at du nødvendigvis stadig sidder fast i det mindset, men det vil typisk kun være vrøvl hvis man ikke selv er vokset mentalt til det punkt hvor sådan et quote står som indlysende fakta.
Gravatar

#22 Elvira39 6 år siden

SublimeKen (21) skrev:
Det er skam ikke vrøvl
Selvfølgelig er det noget vrøvl. Ikke at der ikke kan skjule sig sandheder i det. Som med så mange citater bliver det jo ret ultimativt og dermed sort og hvidt. Jeg brugte jo netop ordret børnefilm as a merely descriptive term da jeg jo mener at genren generelt er barnlig (uden at det er et negativt) og retter sig mest mod (større) børn og barnlige sjæle. Derfor falder citatet jo til jorden pga stemplingen jo er et subjektiv som du ikke kan undsige dig at jeg mener.
Gravatar

#23 SublimeKen 6 år siden

#22

Ja, okay i denne kontekst er det måske noget vrøvl, da du ikke nødvendigvis brugte børnefilm som et negativ term, og derfor måske ikke passede helt som et svar til dit indlæg. Men generelt er det ikke noget vrøvl.

Nu studere jeg selv psykologi på Københavns universitet, og jeg ved tilfældigvis hvor mange studier der, efterfølgende, rent faktisk har bevist C.S. Lewis citat.

Fakta er, har man problemer med ting der er barnlige som voksen, er ens mentale udvikling standset, enten pga. en kognitiv sygdom (Som kræver medicin) eller pga. man selv er for stædig og holder fast i gamle tankesæt (bevidst eller ubevidst, begge er mulige) på trods af de ikke gavner en. Dette kommer som regel til udtryk i andre problemer i ens liv (Som er selvskabte, men personen det sker for kan dog ikke se at de er selvskabte, og ofte bebrejder personen andre for hans/hendes problemer)
Gravatar

#24 Dominar Rygel XVI 6 år siden

Jeg kan anbefale følgende debatfora til jeres dybt fascinerende diskussion:

http://www.psykologeridanmark.dk/DA/sitecore/conte...

Måske vi andre kan have lov, at beholde tråden til en debat om filmen BvS.

Tak!
Gravatar

#25 Elvira39 6 år siden

SublimeKen (23) skrev:
Fakta er, har man problemer med ting der er barnlige som voksen
Nu ved jeg jo ikke hvad du mener med problemer, men at man afviser at gide se film eller læse bøger fordi man synes det er for børn har altså ingenlunde noget med det du skriver at gøre. Det du snakker om omhandler noget langt dybere og mere kompliceret.

Der findes nu engang masser af fuldstændig normale voksne og også intelligente mennesker der ikke ser superheltefilm fordi det keder dem.

Hvor langt er du kommet?
Gravatar

#26 SublimeKen 6 år siden

#25

At man ikke ser børnefilm, eller superheltefilm fordi det keder en, er ikke det samme som bruge begrebet "børnefilm" som kritik, eller have problemer med børnefilm (At se det som noget negativt).

Superheltefilm kan kede en fordi det er overnaturligt, urealistisk, uintelligent skruet sammen, osv (Der kan være mange grunde som ikke har noget at gøre med at det er barnligt, selvom børneunderholdning ofte hænger sammen med de ting). At det keder en fordi det er "barnligt", er dog enten et ignorant begreb man bruger i mangel af bedre, for at beskrive de andre ting (Overnaturligt, urealistisk, for meget action, osv), eller et begreb man bruger seriøst hvis man ikke er vokset mentalt.

For måske at sige det på en anden måde. Du er først kommet ud af teenagermentaliteten, når du er i kontakt med dit indre barn, det dit indre barn kunne lide, og ikke er bange for at acceptere det. Hvis du ikke kunne lide superheltefilm som lille, så kan du nok heller ikke lide dem som voksen.

Ikke at kunne lide teletubbies og byggemand bob f.eks. er dog noget andet, for i den periode hvor man ser den slags, er ens hjerne så minimalt udviklet at ens selvstændige mening knap nok er kommet til udtryk. Man kan sige, at det barnet kan lide efter barnet begynder at udvikle "smag" eller egen selvstændige mening (og ikke bare kopiere noget han/hun har hørt fra forældre, medier, venner i vuggestuen/børnehaven) vil også være det samme den person kan lide når han/hun er kommet ud af teenagermentaliteten.

Og nu siger du at du kender mange intelligente mennesker der ikke ser superheltefilm, og det er helt fair og som sagt kan der være ganske fine grunde til det, som intet har at gøre med at man har standset sin mentale udvikling. Men der er faktisk en skræmmende majoritet af voksne, intelligente mennesker i dag, som ikke er vokset ud af teenagermentaliteten. (Intelligens og umodenhed er to vidt forskellige ting og det er muligt at besidde begge kvaliteter). Det lyder umiddelbart ikke som et problem, men problemet består i de følgevirkninger det har, at være stoppet med sin mentale udvikling.

At være "bange" (føle en afsky, se ned på, osv) for barnlige ting og se det som noget negativt, er gang på gang blevet kædet sammen med en standset kognitiv udvikling siden teenageårene, gennem diverse studier. Men selvfølgelig er ikke alt sort og hvidt, men som med evolution og jorden er rund, så er der nogle videnskabelige teorier der er svære at argumentere imod når man har set det overvældende hav af beviser.

Jeg tror jeg vil stoppe her, da folk allerede er begyndt at brokke sig over at jeg går off topic. Ville bare lige prøve at forklare det så det gav mening. Har bevidst undgået psykologiske begreber, da meget få folk fatter dem, men de ville have gjort det meget nemmere for mig at forklare dette her, mere præcist. Håber det stadig giver mening uden dem.
Gravatar

#27 henrique406 6 år siden

#15
Off topic. Spare dig for en masse biobilletter... hvad vil du så se i bio, går du i bio kun for at se fantastiske film...? Personligt er en biftur for mig, ligmed en oplevelse i sig selv som hjemmebio'en ikke kan måle sig med. Et dejligt stort lærred, en lydoplevelse i top, ja hele bifturen i sig selv er altid noget jeg ser frem til, og når først jeg træder ind i biosalens mørke, så er jeg 100% på og klar til at blive underholdt og imponeret.

Men for at komme tilbage til nyheden. Super fed trailer, "do you bleed...?" epic! Batman ser buff og rå ud, glæder mig til at se det færdige resultat. Hvorfor er der så længe til 2016 :(
Gravatar

#28 Jack Slater 6 år siden

#10
Nej du er ikke den eneste, det er også lige gået op for mig, at jeg ikke har det fjerneste imod Ben Affleck som Bruce/Batman, han ligner mere hvad jeg forbinder med Bruce Wayne end Bale gjorde.
Gravatar

#29 Kviesgaard 6 år siden

Driver ( #15 ) skrev:
Fantastisk at du uden at have set filmen kan bevidne, at den ikke bliver god! Den slags superevner, gad jeg godt besidde - Så kunne jeg spare mig selv for mange penge på bio-billetter.#15


Jeg læner mig op af egen erfaring, høstet gennem et par årtier og en del gedigne skuffelser undervejs. Det har gjort mig mere kritisk overfor, hvad der bliver serveret på det store lærred.

Efter at have set først Sucker Punch og så Man of Steel som den næste af samme instruktør, så har jeg ikke længere fantasi til, at forstille mig, at der kommer noget godt ud af Superman v Batman, eftersom det stadig er Zack Snyder, der er bag roret.

Og som skrevet i mit indlæg i #12, så har traileren her ikke ændret på den opfattelse.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#30 Kviesgaard 6 år siden

SublimeKen ( #14 ) skrev:
Jeg synes der er en kedelig tendens, både herinde og andre steder rundt omkring nettet, til at enten vælge DC eller Marvel. Hvorfor kan man ikke være glad for begge to? Jeg elsker superheltefilm og glæder mig stort set lige så meget til denne, som jeg glæder mig til Civil War, og skal da helt sikkert også ind og se begge i bio.


For mit vedkommende handler det om, hvad for en oplevelse, jeg har fået ved henholdsvis DC og Marvel. Sidstnævnte har i den del tilfælde levet op til mine forventninger. Nogle gange sågar overgået dem.

DC ( Warner Brothers ) har stadig til gode, at indfri mine forventninger, og med Man of Steel er det blevet op ad bakke for dem, og her snakker vi en stigning uden for kategori.

Jeg har set Nolans Batman trilogi, og det var en lidt flad fornemmelse for mig personligt. Man of Steel var en gedigen skuffelse. Sågar den værste filmoplevelse jeg havde i 2012.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: