Instruktøren bag “Batman v Superman: Dawn of Justice”, Zack Snyder annoncerede forleden, at traileren til den enormt ventede film var lige på trapperne. Her er den så!

Se også: Få det første glimt af “Batman v Superman” her!

“Batman V Superman: Dawn of Justice” er alle superheltefans våde drøm, da to af DC Comics mest elskede helte tørner sammen på det store lærred for første gang, mens vi samtidig også vil se Wonder Woman, Aquaman og Cyborg have mindre roller.

“Batman v Superman: Dawn of Justice” har Ben Affleck og Henry Cavill i de bærende hovedroller, mens Gal Gadot er Wonder Woman, Amy Adams medvirker som Lois Lane, Jeremy Irons er Bruce Waynes butler, Alfred, og Jesse Eisenberg er Lex Luthor.

Filmen får dansk premiere den 24. marts 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.



Vis kommentarer (49)
Gravatar

#41 Geekalot 9 år siden

Så lige den her idag er jo så nok hvordan de bude have gjort :) helt vild forskel
Gravatar

#42 Alex- 8 år siden

Geekalot (41) skrev:
Så lige den her idag er jo så nok hvordan de bude have gjort :) helt vild forskel


Hold da.. Ville ønske man lige kunne aktivere sådan et 'mod' på sin fladskærm! Minder om de gange jeg har smidt ekstra shaders på spil som Battlefield 3 og CS, for at få ekstra farver frem. Ser forbandet godt ud men forfærdeligt når man så vender tilbage til det originale.
Forhåbentlig booster de snart farverne lidt, DC behøver sgu ikke både have mørk stemning og et mørkt visuelt look..
Gravatar

#43 SublimeKen 8 år siden

Elvira39 (37) skrev:
Så er tråden så død at jeg gør svarer dig Sublimeken:-)


Det er først lige gået op for mig at du har svaret herinde!


Nej netop og derfor fejler du jo også, når du håbløst blander de to ting sammen min ven.
Enten gør du det fordi:
1: Du ikke evner at forstå at bruge dette rigtig eller
2: Fordi du gerne vil vise hvor ferm du er blevet, booste dit ego og ikke tænker over at du bliver gennemskuet.
Det siger jo så lidt om din personlighed som vi kan analysere på hvis du lyster;-)


Dit argument holder ikke, for jeg blander dem ikke sammen. Enten har du misforstået noget eller også har jeg formuleret mig forkert.

Måske du burde læse semantik og endnu bedre lingvistik i stedet og lære lidt om sprogets natur:-) Atter bliver du alt for teoretisk ud i psykologiens verden.

To teenagerpiger står og snakker:
”Hvorfor går du ikke over og smadrer hende når hun kalder dig en møgluder?”
”Ej, det ville jeg alligevel finde lidt barnligt at gøre”.
Hvem er her den modne?


Der er forskel på at kalde en film barnlig, og kalde en handling barnlig. Men i dette tilfælde kommer det an på hvor meget og hvad pigen ligger i ordet "Barnligt" . Er det handlingen i sig selv der er noget galt med, eller er det at det er barnligt der gør det forkert? Hvis det er det sidstnævnte er der jo helt klart også noget galt med den anden teenagepige, på trods af hun siger imod.

Der er en sandhed i at man ofte søger tilbage til det man kom fra og atter accepterer dette når man er gået igennem en modningsproces. Der findes også mennesker der går i en helt anden retning end deres baggrund og det er altså stadig ikke nødvendigvis fordi de er umodne og fanget i en angstfremkaldende teenageradfærd der udspringer af neurotiske forhold:-)


Hvem sagde noget om angstfremkaldende? Der findes et universelt mønster i folk som er positive, fordomsfrie, lykkelige og åbne mennesker efter de er blevet 35-50 år ifølge resultater fra flere forskellige studier... De har alle kontakt til deres indre barn! Der er desværre også et universelt mønster i folk som er negative, ulykkelige, depressive, fordomsfulde og nogen gange voldelige efter de 35-50 år, de har ikke kontakt til deres indre barn.

Hvad man ser i sidstnævnte gruppe er som regel at deres kognitive udvikling er standset, men det er ikke nødvendigvis noget der er åbenlyst til at starte med, det kommer mere og mere til udtryk jo ældre man bliver og jo mere negativ man bliver på verden. Hvis det ikke er fordi de bare er stædige og lukkede (hvilket de kan ændre selv) så burde de søge hjælp, for det kan være en kognitiv sygdom.

Der er du atter meget enten eller. Man kan både vokse til og fra musik, film, mad osv. Det er altså en af livets realiteter som selv en som du kommer til at indse hvis du skal være fagligt dygtigt OG menneskeligt videregivende.


Jeg er meget enten eller, fordi det er hvad diverse studier reflektere, men på det her punkt har du selvfølgelig ret. Man kan sagtens udvikle en smag for f.eks. superheltefilm, intet er umuligt. Det er bare sjældent man ser folk få smag for noget som er hovedsageligt fokuseret på børn, som voksen, hvis man ikke selv kunne lide det som barn - med mindre ens egne børn selvfølgelig kan lide det.

Det er korrekt at der er en modenhed (som jeg heller ville kalde et andet psykologisk udtryk;-) at stå ved sig selv, udvikle og lære sine holdninger at kende og turde stå ved dem. Dette er ikke forbeholdt folk der er kommet ud af teenagermentaliteten. Igen læser du dine bøger teoretisk uden at du kan rodfæste dem i virkeligheden.


Jeg har skam rodfæstet dem i virkeligheden. Har snakket med og hjulpet talrige mennesker med varige positve resultater, i funktion som NLP coach (Noget jeg prøvede kræfter med for ligesom at lære psykologien bedre i praksis. NLP er ikke bevist videnskabeligt skal lige siges, men det er en effektiv placebo) og jeg har fået bekræftet meget af det som jeg påstår i dag.

Det er to forskellige ting, men ikke altid to VIDT forskellige ting. De er jo uløseligt forbundet i den forstand at man tillægger ens modenhed en erfaring der giver en ballast som evnen til at vælge, vide og beslutte. Deri er intelligens også lagret, des bedre man magter dette. Det er blandt andet derfor man har en 18 års grænse for at man kan stemme til et valg. At så alle ikke er lykkes med at være der hvor de burde, enten på på grund af manglende intelligens . Min kommentar om intelligente mennesker var så også mere henkastet ment. Jeg kunne lige så vel have skrevet uintelligente. Men modenhed og intelligens forbindes nu ofte sammen i det skrevne/talte sprog.


Det er en bred misforståelse af de er så tæt forbundet som du påstår. Det er de på ingen måde. Den eneste måde de er forbundet på, er som du selv siger, fordi begge udspringer af erfaring. Men problemet med intelligens, er at det ofte kan gøre en mere lukket, ensporet og sikker i ens sag end hvad der er godt for en. Nogle tror at fordi de er mere intelligente og bedre til at formulere sig, at de har en bedre sag, men de ender desværre ofte som nedtrykte, fordomsfulde og lukkede mennesker jo ældre de bliver og de lader det ofte gå ud over andre - uden de selv er klar over det - og det er det direkte modsatte af modenhed og dette kommer som et resultat af standset kognitiv udvikling.

Grunden til misforståelsen er fordi intelligente mennesker har god situations fornemmelse, og det kan man ofte misforstå med modenhed, men når man udvikler sig i en forkert retning, kan man måske spørge sig selv om man virkelig var moden, eller man bare misforstod det med god situations fornemmelse.

Der er du så atter ude i noget langt mere grundlæggende psykologisk end blot ord. Ord betyder noget og man skal søge bag dem og i kontekst. Det sidste virker det altså til at du glemmer?


Det jeg prøver at komme frem til er hvad ord betyder for den individuelle. At se ordet "barnligt" som værende en dårlig ting, kan både være skidt og godt, alt efter hvad de forbinder ordet til. Men som regel forbinder de dog ordet til "det at være barn, barnlig sjæl, den naivitet og uskyldighed vi har som børn, osv" og ikke det "at handle voldeligt, at være led overfor andre"... forbinder de den til førstnævnte og ser det som negativt - typisk eksempel på en standset kognitiv udvikling. Forbinder de det til sidstnævnte og ser det som negativ, ja så er de normale nok i deres morale i hvert fald. Men det er langtfra de fleste der forbinder det udelukkende til sidstnævnte.

Måske du ville give mere mening at bruge lidt flere fagudtryk;-)


Ja okay, ville ønske jeg havde set dette først, men gider ikke skrive min post om igen, er pænt træt og ufokuseret i forvejen. Måske næste gang.
Gravatar

#44 Driver 8 år siden

#41

Sjov video, men så havde I bare fundet jer noget andet at brokke jer over, så who cares. ;)
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#45 Driver 8 år siden

SublimeKen (43) skrev:

Ja okay, ville ønske jeg havde set dette først, men gider ikke skrive min post om igen, er pænt træt og ufokuseret i forvejen. Måske næste gang.

Hvis det er nogen trøst, så blev jeg også små-træt af at læse det indlæg. I starten var jeres debat lidt underholdene på den der "at de gider"-måde, men så overvandt trætheden mig.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#46 Driver 8 år siden

SublimeKen:

Selvfølgelig sagt med et glimt i øjet ;P
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#47 SublimeKen 8 år siden

#45 & 46

Hehe, fair nok, blev selv træt af at læse det igennem igen, så du er ikke alene .P

Jeg kan nu godt lide at diskutere psykologi, hvilket er derfor jeg gider. Men som regel diskutere jeg med folk der har en god forståelse og som har erfaringer med det, så jeg behøver ikke at forklare hvad jeg mener, da de ofte nemt kan gætte sig til min pointe.

Dette er både godt og skidt. Men i sidste ende gør det mig bare mere doven når jeg skal formulere mig, og derfor formulere jeg mig ikke altid så kort og præcist, hvilket kan gøre mine sætninger lange og kedelige.
Gravatar

#48 SublimeKen 8 år siden

- Og nogen gange ikke give mening for dem som ikke kan gætte min pointe. Men det er god træning for mig dog.
Gravatar

#49 JokerzReality 8 år siden

Det var da en masse volapyk i kan komme op, som overhovedet ikke er relevant til nyheden.

Skriv ny kommentar: