New Line Cinema har udsendt det første billede af Evangeline Lilly som elveren Tauriel i Peter Jacksons kommende “Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark”. Karakteren Tauriel er ikke til stede i nogle af Tolkiens værker, men derimod en tilføjelse lavet af manuskriptforfatterne på filmen.

Se billedet her.

“Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark” fortsætter historien om den unge hobbit Bilbo Baggins, der sammen med en flok dværge og troldmanden Gandalf forsøger at generobre dværgeriget, Erebor, fra den frygtindgydende drage, Smaug.

Foruden Martin Freeman og de fleste andre medvirkende fra “Hobbitten: En uventet rejse” vender tilbage, så medvirker bl.a. også Luke Evans, Billy Connolly og førnævnte Evangeline Lilly i filmen, der har dansk premiere 11. december.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (78)
Gravatar

#21 Ispep 7 år siden

#19

Det var bare gas, BN!BN (19) skrev:
Og at der nødvendigvis må være mange end mig der betragter flere af de andre film fra min Top 200 som mesterværker, fremgår bl.a. af EMPIRE's liste "500 Greatest Movies of all time", hvor følgende af mine favoritter er med:


Filmene kan godt være "stemt ind" på diverse lister, uden at samtlige stemmer indikerer "mesterværk". Desuden, så er Empire's liste indberegnet/optalt på TSPDT, bare så du ved det :D
BN (19) skrev:
Og at du ikke er enig i mesterværks-prædikatet i en række konkrete


Det er nok det, selvom jeg nok også er enig i mange :D Men du ligger stadig pænt højere end gennemsnittet med 10'erne, har jeg i hvert fald et indtryk af.
Gravatar

#22 Ispep 7 år siden

Og for iøvrigt; den anden kolonne af film du ridser op i indlæg #19, så er enkelte af dem også på TSPDT. Seven, Untergang og et par andre :0
Gravatar

#23 BN 7 år siden

Ispep (21) skrev:
Filmene kan godt være "stemt ind" på diverse lister, uden at samtlige stemmer indikerer "mesterværk".


Nørj, vil det sige, at når en bestemt film ligger helt i top på f.eks. imdb.com's Top 250, så er det ikke samtlige stemmeafgivere der har givet den 10/10?! Wow!

Ja, undskyld, sarkasmen ... hehe. Men havde du seriøst forestillet dig, at der fandtes en filmfan, der ikke vidste, at det der får en film helt til tops på en liste, ikke er at ALLE giver den 10/10, men "bare" at et stort flertal gør? Altså et flertal i forhold til de film, der ligger længere nede på listen.

BN (19) skrev:
Men du ligger stadig pænt højere end gennemsnittet med 10'erne, har jeg i hvert fald et indtryk af.


Så alle andre end mig, der har lavet en top 200 eller top 150 o.s.v. har kun film, de bedømmer fra 7/10 til 9/10 med på deres lister? Det er dét du siger?

Ispep (22) skrev:
Og for iøvrigt; den anden kolonne af film du ridser op i indlæg #19, så er enkelte af dem også på TSPDT. Seven, Untergang og et par andre :0


Jeg brugte søgefunktionen, mens jeg var på siden. M.h.t. 'Untergang' er det nok gået galt ved brugen af ordet "Der". 'Seven' fremkom ikke ved søgningen - er det skrevet med 7-tallet i midten? Det kunne være derfor. ... Well, der er også mange film at holde styr på. ;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#24 Jack Slater 7 år siden

Hvad skete der egentligt med den der film som skulle linke Hobbitten med Ringenes Herre??

Som jeg har forstået det, er det Hobbitten som nu er 3 film, eller hva'?
Gravatar

#25 Ispep 7 år siden

#23

Det er ikke det jeg siger, nej. Jeg siger blot, at du er den herinde der giver hyppigst topkarakterer. En top 200 behøver heller ikke nødvendigvis indeholde 200 10'ere. Det kan være flere forskellige karakterer, som dækker behovet og smagen.

Seven staves med 7 tal. Untergang var faktisk ikke på, men mener den var det en årgang. Danske Festen er også på. Også ligemeget. Det var blot en mindre rettelse.
Gravatar

#26 Lord Beef Jerky 7 år siden

Hobbitten er godt nok ikke noget mesterværk!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#27 BN 7 år siden

Ispep (25) skrev:
Jeg siger blot, at du er den herinde der giver hyppigst topkarakterer.


Naaaah .... prøv engang at gå ind på http://filmz.dk/anmeldelser og søg på "ALLE" og ratingen 6. Så vil der fremkomme hele 5 sider med anmeldelser af film, der alle har fået topkarakter. Over 30 af disse topkarakterer (6/6) er givet af The Insider.

Desuden: MINE topkarakterer dækker over film lavet over en periode på næsten 80 år, idet Frank Capras screwball-komedie "It Happened One Night" fra 1934 er den ældste film på min liste. Som jeg så før har prøvet at anskueliggøre for dig, så kan det ikke være særlig overraskende, at man kan finde ca. 150-200 mesterværker fra ca. 80 års filmproduktion, der fordeler sig over lande som USA, England, Italien, Tyskland og Danmark m.fl. ... Og det kalder du "hyppigt"??!! (Omkring 94 af filmene på min Top 200 er fra før 1991.)

Hvis jeg virkelig var den herinde, der hyppigst gav topkarakterer, så skulle du jo hvert andet øjeblik se mig smide topkarakter efter de nye film i biografen og på dvd/blu-ray. Men er dét tilfældet?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#28 Ispep 7 år siden

#27

Næh, 150-200 er måske ikke så mange fordelt over en lang periode og over flere lande, selvom dine topkarakterer ikke just dækker et stort udvalg af mange landes film, men ganske få landes film. Primært finder jeg mange topkarakterer fordelt over: Star Wars, LOTR, Bourne, Batman, SpiderMan, James Bond og lign. Allerede her er vi næsten på 20 stykker :0 Så det er måske ikke antallet af "mesterværker" i sig selv, men måske blot fordelingen jeg finder og definerer som mange eller hyppig.
Gravatar

#29 Hr. Nielsen 7 år siden

#28 Fetich......jeg siger det bare:)

Nå, men ville egentlig blot sige, at hun ser da sød ud, hvad jeg så kan bruge det til. Håber filmen bliver god, bedre, bedst!
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#30 Gasivodo 7 år siden

BN! Du har en ærefrygtindgydende film smag!

..der er ikke så meget at komme efter.. gode film, alle som en!

(SÅDAN! At Give ros, samtidig med at man - ikke fornærmer manden på trods af hans svagheder(Post 1980-George);-)
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: