New Line Cinema har udsendt det første billede af Evangeline Lilly som elveren Tauriel i Peter Jacksons kommende “Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark”. Karakteren Tauriel er ikke til stede i nogle af Tolkiens værker, men derimod en tilføjelse lavet af manuskriptforfatterne på filmen.

Se billedet her.

“Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark” fortsætter historien om den unge hobbit Bilbo Baggins, der sammen med en flok dværge og troldmanden Gandalf forsøger at generobre dværgeriget, Erebor, fra den frygtindgydende drage, Smaug.

Foruden Martin Freeman og de fleste andre medvirkende fra “Hobbitten: En uventet rejse” vender tilbage, så medvirker bl.a. også Luke Evans, Billy Connolly og førnævnte Evangeline Lilly i filmen, der har dansk premiere 11. december.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (78)
Gravatar

#31 Warbeard 7 år siden

Jeg var ret vild med Hobbitten - hele den lange startscene før Gandalf og Bilbo mødes er fantastisk. At nogle folk siger den har grim CGI er vel bare den nye dille for tiden - folk aner ikke hvad de snakker om
Det eneste jeg kunne have tænkt mig var lidt flere stille/emotionelle scener, hvor musikken får lov at skinne, men der er jo ikke nogle af den slags scener i historien, så sådan er det :)
Gravatar

#32 BN 7 år siden

Ispep (28) skrev:
selvom dine topkarakterer ikke just dækker et stort udvalg af mange landes film, men ganske få landes film.


Du har en ganske særlig evne til at fokusere på det uvæsentlige og ligegyldige. USA og England er og har altid været nogle af de allermest produktive lande, hvad angår det at lave film. De andre jeg nævner, har også lavet ganske mange film.

Og min pointe er, at ud af de titusindevis af film, der gennem det 20. og 21. århundrede er produceret bl.a. i disse lande, er 150-200 film bestemt ikke mange film at give topkarakter til. Topkarakter er og bliver et sjældent fænomen; også hos mig.

Ispep (28) skrev:
det er måske ikke antallet af "mesterværker" i sig selv, men måske blot fordelingen jeg finder og definerer som mange eller hyppig.


Når en filmfranchise eller trilogi giver én en perfekt og ovenud fantastisk oplevelse, ja, filmmagi af den mest udsøgte slags og på intet tidspunkt skuffer eller sænker standarden, men hele tiden holder et skyhøjt niveau, ja, måske endda bare bliver bedre og bedre - ikke blot for hver ny, men også for hvert gensyn - hvorfor skulle jeg så give den mindre end 10/10? Hvornår i alverden skulle man ellers kalde noget et mesterværk? Er det ikke de største, mest uforglemmelige og mest betagende filmoplevelse der fortjener dette prædikat?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#33 BN 7 år siden

Gasivodo (30) skrev:
BN! Du har en ærefrygtindgydende film smag!

..der er ikke så meget at komme efter.. gode film, alle som en!

(SÅDAN! At Give ros, samtidig med at man - ikke fornærmer manden på trods af hans svagheder(Post 1980-George);-)


Jeg takker. :-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#34 Ispep 7 år siden

#32


BN (32) skrev:
Er det ikke de største, mest uforglemmelige og mest betagende filmoplevelse der fortjener dette prædikat?


Jo, det er det BN, men min pointe her har været, at nogle af de film du kalder mesterværker og dermed sætter det prædikat på dem, finder jeg lidt letkøbte, eller i hvert fald bruges udtrykket måske lidt for letkøbt - set med mine øjne. Jeg tvivler ikke på, at du synes de er mesterværker, og sætter skam heller ikke spørgsmålstegn ved din integritet, så bare rolig. Udtrykket "mesterværk" bruger jeg i sjældne tilfælde, og særligt ikke om mange trilogier/serier, men vi ser nok også lidt anderledes på begrebet, og fair nok.
Gravatar

#35 BN 7 år siden

Ispep (34) skrev:
min pointe her har været, at nogle af de film du kalder mesterværker og dermed sætter det prædikat på dem, finder jeg lidt letkøbte, eller i hvert fald bruges udtrykket måske lidt for letkøbt - set med mine øjne.


Jeg kan virkelig ikke få øje på det letkøbte ved at sætte fokus på et lille mindretal af film, der gælder som de mest formfuldendte og fantastiske film man har set, og udtrykke sin begejstring for disse værker ved at kalde dem mesterværker og give dem topkarakter.

Hvad er det der er "letkøbt"? Hvis en film leverer det optimale og mere til indenfor sin genre, ja, udgør noget af de bedste man nogensinde har set, noget af det gør det største og mest varige indtryk på alle ledder og kanter: plot, skuespil, cinematografi, musik, stemning, effekter, drama m.m., ja, generelt har et personligt eller originalt udtryk, er den så kommet "let" til topkarakteren eller mesterværks-prædikatet?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#36 Sentrax 7 år siden

Tænk sig at kalde Hobitten for et mesterværk...

Jeg er stor fan af det univers, men filmen var slet ikke på niveau med ringenes herre filmene. Faktisk var jeg på nippet til at sidde og kede mig da jeg så den, det gik ikke helt så galt, men den var slet ikke medrivende.

Så ja, 2'eren må meget gerne blive bedre.
Gravatar

#37 BN 7 år siden

Sentrax (36) skrev:
Tænk sig at kalde Hobitten for et mesterværk...


"Yes, and what of it?!"

Sentrax (36) skrev:
Jeg er stor fan af det univers, men filmen var slet ikke på niveau med ringenes herre filmene.


Måske ikke for dig. Men så undrer jeg mig over, hvad i alverden du dog så i LOTR-filmene, for det her er samme skyhøje kvalitet.

Ved ikke, om nogle ser Tolkiens eventyr udelukkende for action-delens skyld, men det har bare aldrig været hjertet af historien. Det magien, stemningen, de universelle/menneskelige temaer om venskab, loyalitet, mod, kærlighed o.s.v. og humoren, der gør bøgerne og filmene til noget særligt. Og 'Hobbitten - En uventet rejse' bygger ufejlbarligt videre på dette fundament.

Når plot, pace, skuespil, stemning, musik, cinematografi m.m. på så forbilledlig vis går op i en højere enhed, kan jeg ikke nogen gyldig vej udenom mesterværks-prædikatet.

Så ... tænk sig at modsige, at Hobbitten er et mesterværk!

Tre ord: Smag og behag.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#38 Ispep 7 år siden

BN (37) skrev:
Men så undrer jeg mig over, hvad i alverden du dog så i LOTR-filmene, for det her er samme skyhøje kvalitet.


hmm! Jeg vil da mene, at der er temmelig bred enighed om, at LOTR-filmene er noget bedre end Hobitten. At du stiller dig uforstående overfor dette, hænger nok sammen med, at andre måske ikke så let imponeres over Hobbitt. Det eneste prædikat den kan få er "vellykket" og "god nok". Du kan nævne nok så mange gange, hvordan alting går op i den berømte højere enhed, men det gør det altså bare ikke for flere af os herinde. Og så er den vel heller ikke længere, BN?
Gravatar

#39 Lord Beef Jerky 7 år siden

Jeg synes i hvert fald meget bedre om LOTR. Eller nej vent... filmen her er vel i mine øjne på nogenlunde samme niveau som The Two Towers, der heller ikke fungerede optimalt af de nogenlunde samme grunde som denne. Tilføjelserne var i bedste fald fjollede og i værste fald fuldstændigt overflødige og tempoet ujævnt og usikkert. Men begge film anser jeg dog stadig som gode (6/10).
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#40 BN 7 år siden

Ispep (38) skrev:
hmm!


Køb dig en halstablet! ;-)

Ispep (38) skrev:
Du kan nævne nok så mange gange, hvordan alting går op i den berømte højere enhed, men det gør det altså bare ikke for flere af os herinde.


Nu er jeg den eneste i min vennekreds, der deltager i Filmz' forum. Men jeg er ikke den eneste der synes, at Hobbitten er af samme høje kvalitet som LOTR - det er der skam mange der synes. Jeg er endog stødt på folk (ude på nettet) der synes, at Hobbitten er bedre end LOTR. Det synes JEG dog ikke. På min topliste rangerer LOTR højest - og sådan vil det nok altid være. ... Så det er ikke noget "Palle alene i verden"-fænomen. ;-)

I øvrigt SKAL jeg da blive ved med at nævne, at alt går op i en højere enhed! For det er vel meningen, at jeg skal fortælle min ærlige mening, er det ikke?

Ispep (38) skrev:
Og så er den vel heller ikke længere, BN?


Jo, det er den, Ispep. MEGET længere. Min mening herom vil blive ved med - tid efter anden - at dukke op (læs: at blive gentaget af mig) her i forummet. Akkurat ligesom når andre udtrykker deres forkærlighed for bestemte film, som de læser positiv eller negativ kritik af.

Jeg har godt læst de forskellige kritikpunkter, nogle har rettet mod Hobbitten, men jeg er endnu ikke stødt på ét eneste kritikpunkt, som jeg kunne få til at passe på den faktiske film. Pace, tempo, klipning, vægtning af scener, timing ..... seriøst, det er jo en drøm af en film! Og så er den spækket med den ene fantastiske og mindeværdige scene efter den anden: Det er ren filmmagi!

Nå, men uagtet din obligatoriske skepsis tvivler jeg nu ikke et øjeblik på, at filmen vil vokse i anseelse som tiden går. Sommetider tager det tid, før folk får værdsættelse af sande mesterværker.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: