Disney har udsendt den første teaser-plakat til deres science-fiction epos “John Carter”, der tidligere gik under navnet “John Carter of Mars”.

Se plakaten her.

Det sci-fi-prægede action-eventyr er baseret på Edgar Rice Burroughs’ klassiske roman “”, der handler om den tidligere militærkaptajn John Carter, som bliver transporteret til Mars, hvor han kastes ind i en konflikt mellem planetens beboere.

“John Carter” instrueres af Andrew Stanton, der tidligere har stået bag “Find Nemo” og “Wall•E”, og fungerer som Stantons første film, der ikke er animeret.

På rollelisten ses bl.a. Taylor Kitsch, Mark Strong, Willem Dafoe, Dominic West, Bryan Cranston, Thomas Haden Church og Lynn Collins.

Se også: Thomas Haden Church tager til Mars.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 duuk74 13 år siden

Nice. Fonten fanger stilen perfekt.
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#2 evermind 13 år siden

Yes! Jeg frygtede, filmatiseringen var blevet droppet. Jeg har læst første bog i Edgar Rice Burroughs Mars-serie, A Princess of Mars, og har netop taget hul på den anden, The Gods of Mars. Glæder mig til at se John Carters eskapader og det spændende univers omsat til film! :)

NB: Håber dog, filmen ikke bliver alt for tandløs, når nu Disney står bag ... :S
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#3 Therien 13 år siden

Aner ikke hvad dette er.. Er her potentiale?
Gravatar

#4 Ambus 13 år siden

Hedder romanen virkelig bare ""?
Gravatar

#5 evermind 13 år siden

#3 Absolut!

#4 Hehe, den første roman hedder A Princess of Mars, og jeg vil næsten gå ud fra, at det er den, de tager fat i. Den er også filmatiseret i 2009 af selskabet The Global Asylum i en udgave, der angiveligt skulle være (og også syner) pivringe. Med den tidligere pornostjerne Traci Lords i titelrollen ... Suk. :S
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#6 Corgan 13 år siden

Underligt at der står JCM på plakaten, når de har sløjfet "of Mars" delen.

Skriv ny kommentar: