Netflix har købt “Cloverfield 3” ud af biograferne, hvor den under titlen “God Particle” skulle have premiere d. 19. april. Nu er titlen ændret til “Paradox” og får premiere med det samme. Du kan nu også se to teasere til den nye Netflix-film.

Se også: Bekræftet: 2. verdenskrigs-filmen “Overlord” er “Cloverfield 4″

Handlingen i “Paradox” er sat 10 år efter den første “Cloverfield”, der siden blev fulgt op af “10 Cloverfield Lane”, som begge blev pæne biograf-successer.

Denne gang ude i rummet, hvor en gruppe internationale astronauter arbejder på en rumstation med et fælles mål om at løse energikrisen på Jorden.

Mens de kredser om en planet på krigens rand, tester nogle forskere en opfindelse, der kan løse energikrisen. Men de konfronteres med en dyster alternativ virkelighed.

“The Cloverfield Paradox” kan nu ses på Netflix.


Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Gorman 3 måneder siden

En hybrid af event horizon og life? Ser ok spændende ud - endda lidt klam :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Bachone 3 måneder siden

så i går aftes at den var på netflix men synes ikke "paradox" lød bekendt og tænkte bare det var en dokumentar eller sådan noget, men nu ved jeg da hvad jeg skal se i aften :)

fedt med at den er tilgængelig nu, ikke kommer om en måned eller noget, nej nej NU!
Gravatar

#3 SublimeKen 3 måneder siden

Efter at have set den forstår jeg bedre hvorfor de lige pludselig bare udgav den. Den føled som en rigtig lavbudgets film på mange områder, og den er da også blevet sablet ned af anmelderne. Ved at udgive den mef det samme, før nogen har nået at anmelde den, er folk rent faktisk mere interesseret i at se filmen end at vente på anmeldelserne, som ellers ville have afskrækket en stor del af publikum. På den måde får de flest views.

Skriv ny kommentar: