20th Century Fox har sammensat det første tv-spot til den kommende actionfilm “Max Payne”, der bygger over det populære computerspil af samme navn. I filmudgaven bliver den hårde strømer Payne portrætteret af Mark Wahlberg. Tv-spottet kan ses her på Filmz ved at klikke på overskriften.

Filmen følger narkostrømeren Max Payne, hvis familie er blevet brutalt myrdet som et led i en sammensværgelse. I sin jagt på hævn fører hans efterforskning ham på en mareridtslignende rejse ind i en mørk underverden. Som mystikken breder sig, bliver Max nødsaget til at tage kampen op mod fjender, der ikke er af denne verden, og stå overfor et utænkeligt bedrag.

På rollelisten til filmen finder man desuden Chris O’Donnell, Beau Bridges, Ludacris, Mila Kunis, Donal Logue og Amaury Nolasco.

“Max Payne” er instrueret af John Moore (“The Omen”, “Behind Enemy Lines”), og den ihærdige og sammenbidte strømer åbner ild i biograferne til oktober.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 enfilmnørd 15 år siden

Ikke nogle nye klip, men den lover stadigt godt.

Hvornår er det den har præmiere?
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#2 VonDoom 15 år siden

yay - hvad er det med de der englevinger?

Glæder mig til at se det færdige resultat - bare det bliver bedre end doom ;-b
James Bond: Do you expect me to talk?
Auric Goldfinger: No, Mr. Bond. I expect you to die.
Gravatar

#3 enfilmnørd 15 år siden

#2
Ud fra at havde spillet spillene (husker toeren bedst), vil jeg tro at engelvingerne o.lign, er en måde at beskrive MP's følelser, og mørke sind på. Han er jo dybt plaget, og det er vel svært at få ind i en film, uden div. virkemidler; det er ihverfald om ikke nemmere, men så noget andet i et spil.

NB
(MHT nyhedsbilledet)Vingerne er jo også bare noget man tror man ser, det er jo en vælving, eller...
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#4 DemoMan 15 år siden

Alt det der med englene, er en bivirkning fra Valkyrie stofferne, som junkierne i spillet ser. Og som Max Payne også ender med at se, da Mona Sax pumper ham fuld med Valkyrie. Det er godt nok ikke ligefrem engler som man ser i spillene, men alle mulige trippy syner (i filmen har de vel bare valgt at gøre det lidt mere simpelt med de sorte engler)
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#5 Chrisenry 15 år siden

Jeg synes ikke rigtig det overbeviser. Tonen virker en kende selvhøjtidelig. Det kunne så let blive så utrolig kikset...
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#6 Crash 15 år siden

Ser virkelig frem til den her film, skal nok blive fedt!
Gravatar

#7 The-new-meister 15 år siden

Begynder nu også og glæde mig lidt til den her film oplevelse. Ud fra trailer har den virkelig Max Paynes dystrede verden.

Skriv ny kommentar: