To forskere roser videnskabs-delen i “Avengers: Endgame”.

DER SKAL ADVARES MOD SPOILERS I DET FØLGENDE!

“Infinity War” sluttede med, at halvdelen af alle levende væsner forsvandt som følge af Thanos’ knips.

Derfor er udfordringen i “Endgame” at bringe de døde tilbage til livet. Her er svaret tidsrejse.

Men tidsrejser er som bekendt ikke uden problemer. Her kan der åbnes for utallige plothuller og alternative universer.

Den del håndterer Russo-brødrene ganske flot med “Endgame”, vurderer forskerne Michael Milford og Peter Stratton i en artikel hos Quartzy.

Milford og Stratton konstaterer, at de videnskabelige begreber i “Endgame” er hentet fra virkelighedens videnskabelige teorier.

Her tænker de på begreber som kvantemekanik, ‘Deutsch propositions’, Planck-skalaen, eigenværdier, Møbius-bånd og bedstefar-paradokset.

Forskerne konkluderer i artiklen, at Russo-brødrene med “Avengers: Endgame” har gjort sig umage med at forstå tidsrejse-teorierne.

Milford og Stratton medgiver, at enkelte elementer bliver overdrevet for dramatisk effekt, men overordnet set er der god forståelse for tidsrejse-videnskaben i “Endgame”.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 SublimeKen 2 år siden

Jeg synes også de gjorde det rigtig godt. Nu er jeg selvfølgelig ikke forsker i tidsrejser. Men har læst rigtig meget om det og studeret kvantefysikken bag teorierne, og det er nok en af de mest "korrekte" måder jeg nogensinde har set tidsrejser blive behandlet på i en film.

SPOILER FOR ENDGAME FØLGER

At der så er et forklaringshul med Steve Rogers til sidst i filmen, det gør mig ikke så meget, da det relativt nemt kan forklares med det vi bliver vist i selve filmen.

Skriv ny kommentar: