I torsdags kunne man læse nyheden om, at skuespilleren Nick Stahl, der spillede John Connor i “Terminator 3: Rise of the Machines”, var blevet meldt savnet af sin kone og ikke havde været set siden 9. maj. Familie og venner havde været bekymret for, hvor han var, indtil han fredag endelig gav lyd fra sig.

Se også: ”Terminator 3″-skuespiller er forsvundet.

Stahl sendte en e-mail til sine venner og fortalte, at han var okay, og at han havde tænkt sig at gå i behandling for sit stofmisbrug.

Hans kone, Rose Murphy Stahl, fortæller, at hun er lettet over, at der ikke er sket ham noget: ”Jeg vil have min mand hjem. Han er en fantastisk far, og vi savner ham.”

I februar søgte Stahls kone ellers om at få den fulde forældremyndighed over parrets barn, således at Stahl kun ville få otte timer overvåget samvær med sit barn om ugen og skulle testes for stoffer inden hvert besøg.

Stahl, der også har medvirket i bl.a. “Sin City”, har været afhængig af stoffer længe og har angiveligt lige så længe prøvet at blive clean.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 kisame 9 år siden

det godt han er i god behold.
Gravatar

#2 Kaizer Soze 9 år siden

Ja det er det. Men fandme et skidt stunt han laver.
Gravatar

#3 Nicki52 9 år siden

Han er jo på afhængig af stoffer - så tænker man sig jo ikke om.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#4 Scapegoat 9 år siden

Altid rart når nogen bliver fundet i live igen. Men mon ikke han burde se det som et wake-up-call at han var "blevet væk"?

Hvad jeg ikke helt forstår er at konen søger om at han kun kan få lov at se barnet 8 timer om ugen, under overvågning, men stadig siger han er en god far... Det hænger ikke helt sammen. Men okay, kan hun sælge sin historie til de kulørte ugeblade, er det jo også penge i banken for hende.
Gravatar

#5 Nicki52 9 år siden

Han kan da stadig være en god far selvom hun ikke stoler på ham. Han er nok ikke ved sine fulde fem når han tager en kold tyrker.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: