Af: chandler75 | Udgivet: 2011-03-07

Solen er så småt ved at titte frem, og selvom termometret stadig byder på minusgrader, er foråret på vej. Filmz har her samlet en lille guide til nogle af de forårsfilm, der rammer biograferne i den næste tid.

Klik på de enkelte filmtitler for at se billeder, trailere, nyheder og meget mere om de enkelte film.


Faster
Dwayne Johnson deler bank ud i rollen som en mand, vi kun kommer til at kende under navnet Driver. Han er ude på at hævne sig på de mænd, der myrdede hans bror i et mislykket røveri. På rollelisten finder man bl.a. også Billy Bob Thornton. Premiere 10. marts.

The Eagle
Foråret byder også på en vaskeægte sværd og sandal-film, “The Eagle”, der har Channing Tatum i hovedrollen som den unge romerske officer Marcus Aquila, der i det 2. århundredes England begiver sig ud på en dødsensfarlig rejse forbi grænserne for det romerske verdensherredømme. Premiere 24. marts.


Red Riding Hood
Twilight”-instruktøren Catherine Hardwicke står bag denne nyfortolkning af det klassiske eventyr om “Den lille rødhætte”. Amanda Seyfried ses i hovedrollen. Filmens mørke, farlige og romantiske temaer skulle efter sigende appellere til “Twilight”-fans. Premiere 31. marts.

The Way Back
Den alsidige australske instruktør Peter Weir har tidligere stået bag gedigne film som “Master and Commander: Til verdens ende”, “The Truman Show” og “Døde poeters klub”. Med sin seneste film, “The Way Back”, skildrer han den sande historie om en gruppe soldater, der planlægger en livsfarlig flugt fra en gulag-fangelejr i Sibirien i 1942. Premiere 31. marts.
World Invasion: Battle Los Angeles

Ruminvasionsfilm går tilsyneladende aldrig af mode, og i den seneste af slagsen spiller Aaron Eckhart en marinesoldat, som må tage kampen op med de invaderende aliens i en guerilla-krig i Los Angeles’ gader. Premiere 31. marts.

Scream 4
I den 4. omgang “Scream” er Ghostface tilbage for atter engang at slagte skrigende teenagere. I filmen vender Sidney Prescott (Neve Campbell) tilbage til hjembyen, hvilket fører til en ny omgang blodudgydelser. Premiere 14. april.


Sucker Punch
Zack Snyder, der er kendt for sine kulørte tegneseriefilmatiseringer “300” og “Watchmen”, står bag “Sucker Punch” – en fantasy-action-thriller om fem unge piger, der må undslippe deres fangevogtere. Snyder har tidligere beskrevet projektet som en slags “Alice i Eventyrland” med maskinpistoler, drager, B-52-bombefly og bordeller. Premiere 14. april.

Thor
I den senest film i Marvel-universet møder vi den nordiske tordengud Thor, som tvinges til at leve på Jorden, hvor han – i bogstaveligste forstand – må svinge hammeren og tage kampen op mod Asgårds mørkeste kræfter. Thor vil desuden kunne ses i den kommende superheltefilm “The Avengers”, hvor han slår sig sammen med bl.a. Iron Man og Captain America. Premiere 28. april.Fast and Furious 5
Dwayne Johnson har haft fart på i den seneste tid. Udover at medvirke i “Faster” kan han et par måneder senere opleves i “Fast and Furious 5”. I filmen vender Vin Diesel, Paul Walker og Jordana Brewster tilbage og gør vejene usikre. Premiere 5. maj.

Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand
Jack Sparrow – i Johnny Depps skikkelse – kaster sig ud i en ny omgang skumsprøjtende eventyr – denne gang i ukendt farvand og på jagt efter kilden til evig ungdom. Med sig har han Penelope Cruz som den labre Angelica, og han får modstand af selveste Sortskæg, spillet af “Deadwood”-stjernen Ian McShane. Premiere 19. maj.

Hvilke af forårets film ser du mest frem til? Klik på ‘Deltag i debatten’ nedenfor, og diskuter artiklen i forummet. Klik desuden på ‘Kommende’ i topmenuen for at se alle de andre film, der har premiere i de kommende måneder.

Gravatar

#1 Bobby Singer 12 år siden

Det er godt nok en trist omgang.

Den eneste film af de nævnte som jeg bare er lidt interesseret i at se er Scream 4 og den har jeg ingen gang så høje forventninger til.
Idjit
Gravatar

#2 X&O 12 år siden

@#1 Fuldstændig enig. Jeg ser dog frem til Pirates 4 som den eneste film. Foruden disse film ser jeg også frem til Your Highness og Paul, som d vidst også skulle lande her i foråret.
Gravatar

#3 Bruce 12 år siden

Rådden agurketid. Godt der er masser med film på hylden herhjemme.

Kan anbefale alle, som vil have en hurtig udrensning af kropslige urenheder at få set Faster. Rensende for krop og sjæl.
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#4 Skeloboy 12 år siden

26. maj - Melancholia!

Men det er jo altid agurketid i foråret
Gravatar

#5 Kiksmann 12 år siden

Bruce (3) skrev:

Kan anbefale alle, som vil have en hurtig udrensning af kropslige urenheder at få set Faster. Rensende for krop og sjæl.

Jeg mente nok at jeg havde læst en fremragende anmeldelse af netop den film, hvilket nu får mig til at grine igen.

Men mon ikke der dukker en god lille film op inden sommeren som er hver at spendere en billet på.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#6 Bruce 12 år siden

Guder og Mænd. Of Gods and Men! 5 dobbelt Cesar vinder i Frankrig!
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#7 Lars.dk 12 år siden

Ser mest frem til Thor.....begrund af Natalie portman :D

Men ellers er der ikke rigtig nogle af disse film der siger mig så meget.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#8 Sweetiebellefan 12 år siden

Kan ikke vente på Hop.
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.
Gravatar

#9 Handler 12 år siden

Enig, helt vildt fantastisk ser det ikke ud.

Men Pirates 4 er nok den jeg ser mest frem til.
Selvom Hop også bliver lidt interessant.
A Pirates life for me
Gravatar

#10 Motzfeldt 12 år siden

Hvor blev the Rite af ? :)

Skriv ny kommentar: