Gravatar

#501 Takfornu 15 år siden

Så blev jeg i nat færdig med endnu en rigtig god Tv-serie - Serien jeg snakker er The State Within - http://www.bbc.co.uk/drama/thestatewithin/ som er en rigtig god lille spændingsserie med bl.a. Jason Isaacs i hovedrollen. Serien kan pt. købes til £ 10 på play og er alle pengene værd.
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !
Gravatar

#502 filmz-Narniabæver 15 år siden

Dum & Dummere:

Jim Carrey medvirker i denne komedie, hvor han ender op i en idyllisk bjerglandsby med en ven, hvor de har lidt for mange penge med.

7/10
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#503 filmz-jonasgr 15 år siden

#497 Efterhånden et stykke tid siden at jeg har set den, men jeg husker den som god. Og så er det jo ikke en hemmelighed at jeg er ret vild med Peter O'Toole. Desværre er den ret overset i forhold til Lawrence of Arabia, Ben Hur, Spartacus etc.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#504 BN 15 år siden

Er lige gået i gang med at gense tv-serien 'Lonesome Dove'. Har foreløbig set første afsnit. Det er virkelig en af Robert Duvall's glansroller - og i øvrigt leverer Tommy Lee Jones også en af sin karrieres bedste præstationer, en præstation der efter min mening er på højde med hans Oscar-belønnede præstation i 'The Fugitive'.

'Lonesome Dove' er en barsk og kompromisløs fortælling, der giver en realistisk og troværdig skildring af tilværelsen i "det vilde Vesten". Et must for western-fans.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#505 filmz-Bruce 15 år siden

#503 Ja den ligger ikke under for nogle af de andre film. Skuespilsmæssigt er den i top.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#506 Skeloboy 15 år siden

#499 - hehe, nej, det var egentlig også direkte henvendt til dig som en lille provokation;)
Gravatar

#507 Bony 15 år siden

Havde et hyggeligt gensyn med Star Wars - VI - Return Of The Jedi i går aftes. Ved ikke helt om jeg synes den er bedre end "Empire Strikes Back", måske lidt på nogle punkter, men så alligevel ikke. Én ting er dog sikkert. De ældre Star Wars (IV, V, VI) er stadig bedre end de nye (I, II, III), ligegyldig hvor mange år de så end har på bagen eller idiotiske photoshop "forbedringer" de skal pines igennem. Om end ikke andet, så gav det mig endelig muligheden for at se alle seks Star Wars-film igennem i kronologisk rækkefølge og kan nu endelig sætte dem op mod hinanden i en prioriteret "Top 6".

1. Star Wars
2. The Empire Strikes Back
3. Return Of the Jedi
4. Phantom Menace
5. Revenge Of the Sith
6. Clone Wars

Karaktermæssigt må "Return Of the Jedi" ligge omkring de 5½/6.
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#508 davenport 15 år siden

Har også altid fundet Jedi som værende den bedste.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#509 duuk74 15 år siden

Ja, den er god bortset fra Ewok delen som er for tutte-nuttet
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#510 Michael Andersen 15 år siden

"Return of the Jedi" var min favorit som knægt, men nu ser jeg mange af svaghedstegnende som er kendetegnede ved de nye. Det er for fjollet/dumt og for overlæsset. Selv normalt seje Han Solo er en tumpe i filmen. Jeg synes det er ret tydeligt at "Star Wars"-magien er ved at fordufte i "Return", som klart er den svageste af de gamle.
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: