Han har skrevet “X-Men”-film som “The Last Stand”, “Days of Future Past” og “Apocalypse”. Nu får Simon Kinberg sin instruktør-debut med “X-Men 7”, der har fået titlen “Dark Phoenix”.

Læs også: ”The New Mutants” bliver “X-Men” uden kostumer og superskurk

Det er Deadline, der bekræfter det, der længe har været rygtet. Den magtfulde “X-Men”-producent Simon Kinberg skal nu også til at instruere.

Samtidig er det nu bekræftet, at Kinberg kommer til at instruere et sandt stjernehold af gamle “X-Men”-kendinge.

Michael Fassbender (Magneto), James McAvoy (Professor X), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Sophie Turner (Jean Grey), Tye Sheridan (Cyclops) og Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler) vender alle tilbage.

Videre forlyder det, at Jessica Chastain er udset til at spille rollen som skurk. Og her er der nyt til “X-Men”-universet, som får besøg fra rummet i form af Kejserinden Lilandra fra det fremmede imperium Shi’ar, som vil indfange og henrette Dark Phoenix.

“Dark Phoenix” bliver et slags reboot af den mindre vellykkede “The Last Stand”, der omhandlede Jean Greys forvandling til den mørke Phoenix.

X-Men: Dark Phoenix” får premiere d. 2. november i 2018.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Elisha 11 måneder siden

Ikke nogen god nyhed umiddelbart. Hvis han er ligeså ringe som instruktør, som han er til at skrive manus til x-men film, bliver filmen efter til endnu et reboot af x-men franchisen.

Skriv ny kommentar: