For et par år siden udviste “Fluen”-instruktøren David Cronenberg interesse i at udvikle en efterfølger til sin populære gyser fra 1986, der omhandlede en mands forvandling fra menneske til monster-lignende flue.

Se også: David Cronenberg laver reboot af sin egen gyser “Fluen”.

Ligesom så mange andre projekter dyssede det hurtigt ned igen – indtil for nylig. Cronenberg udtalte sidste måned, at han havde færdiggjort et manuskript til filmen, og at det nu var op til 20th Century Fox, om “Fluen 2” skulle blive til noget.

Det viser sig nu, at Fox ikke var interesserede i “Fluen 2”, som de har valgt at skrinlægge indtil videre.

Imens der er dårligt nyt om “Fluen 2”, så er der samtidig godt nyt om Cronenbergs “Eastern Promises 2”, hvortil instruktøren kan fortælle, at et manuskript er færdigskrevet som både han selv, Viggo Mortensen og filmselskabet er glade for.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Sjølle 12 år siden

Syntes artiklen er lidt sært skrevet... Der ER jo lavet en Fluen 2. At det så ikke er Cronenberg der har lavet den, er så en anden sag, men mener måske det skulle skrives anderledes, syntes det virker.... misvisende?
Gravatar

#2 Sjølle 12 år siden

Ja ok, kan så se der er lavet link til artikel om, at han vil lave reboot af den... men ved en hurtig gennemlæsning syntes jeg stadig det er lidt misvisende... muligvis fordi jeg lige er stået op :-)
Gravatar

#3 Silver666 12 år siden

Jeg er enig den er misvisende for Fluen 2 er lavet om Seth Brundles søn.
Gravatar

#4 Kaversmed 12 år siden

Super ærgelig nyhed!.. Havde virkelig set frem til en fortsættelse. :(
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#5 Riqon 12 år siden

Hm, jeg så lige traileren for "The Fly II" fra 1989 og besluttede mig for, den nok godt kan springes over og for øvrigt glemmes som én af de der fortsættelser, hvis eksistens man nægter at anerkende - som det også bliver gjort i nyheden.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: