Anthony Hopkins får æren af at spille den indflydelsesrige østrigske læge Sigmund Freud i “Freud’s Last Session”, rapporterer THR.

Filmen foregår i begyndelsen af anden verdenskrig, ikke længe inden psykoanalytikerens død. Her inviterer Freud “Narnia”-forfatteren C.S. Lewis over for at diskutere Guds eksistens. Filmen fletter fortid og fantasi ind i historien, der også udforsker både Freuds relation til sin homoseksuelle datter og Lewis’ romantiske forhold til sin bedste vens mor.

Filmen er skrevet af Mark St. Germain (“The Cosby Show”), der også stod bag teaterstykket, som filmen er baseret på. Filmen instrueres af Matthew Brown (“The Man Who Knew Infinity”).

“Freud’s Last Session” er en del af markedet på Cannes, og forventes at gå i gang med optagelserne i London i det sidste kvartal af 2022.

Læs også: “Christopher Walken skal spille Kejseren i ‘Dune: Part 2′”

Den 84-årige skuespiller har på trods af sin alder holdt sig travlt beskæftiget, og han viser altså ikke tegn på at sætte farten ned lige foreløbig. Sidste år vandt han sin anden Oscar-statuette for sin præstation i Florian Zellers “The Father”, og han spiller også med i instruktørens næste film “The Son”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: