Den populære HBO-serie “Game of Thrones” har vist sig at være et sprængbræt for dets skuespillere, da Kit Harrington, der spiller bastarden Jon Snow, har fået hovedrollen i en kommende nyfortolkning af legenden om Arthur og Lancelot.

Se også: Neil Marshall instruerer afsnit af “Game of Thrones”.

Warner Bros. er stadig i gang med at planlægge et skema for optagelserne, så Harrington kan indspille både filmen samt tv-serien, men filmen skulle gerne starte optagelser tidligt næste år.

Harrington har fået rollen som Arthur, mens svenske Joel Kinnaman (“Snabba Cash”, “The Killing”) skal spille Lancelot. Gary Oldman skulle desuden være blevet tilbudt rollen som troldmanden Merlin.

Filmen skrives og instrueres af David Dobkin, der nok bedst er kendt for komedierne “Shanghai Knights” og “Wedding Crashers”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Batsy 10 år siden

Vis Oldman er med i den skal den ses!

Dog synes jeg den med Clive Owen var ikke så slem, dialogen var måske ikke fantatisk men den var underholdne og havde et fedt cast og soundtrack.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#2 Neranders 10 år siden

Nyheden skrev:
Filmen skrives og instrueres af David Dobkin, der nok bedst er kendt for komedierne "Shanghai Knights" og "Wedding Crashers".


Og der tog projektet lige så voldsom u-vending, at min interesse for projektet er væk igen.
"My first girlfriend turned into the moon."
"That's rough, buddy."

Skriv ny kommentar: