Sidste år var Ryan Gosling på tale til at spille CIA-agenten Jack Ryan. Harrison Ford, som tidligere har spillet rollen, har ligeledes udtrykt interesseret i at vende tilbage.

Men nu ser det ud til, at yderligere en kandidat har meldt sig på banen. Ifølge bloggen The Daily Beast skulle George Clooney være interesseret i at spille Jack Ryan i en ny film. Kilder fortæller, at 48-årige Clooney føler, at det atter er på tide med nogle gedigne kommercielle mainstream-succeser, som han ikke har haft mange af siden “Oceans”-filmene.

Jack Ryan, som er en opdigtet karakter af forfatteren Tom Clancy, har ikke været at se siden Ben Affleck portrætterede en ung udgave af ham i “The Sum of All Fears” fra 2002.

Da “The Sum of All Fears” ikke var den store succes, har franchisen stået i stampe. Lige siden har det været uvist, hvordan franchisen skulle fortsætte, og om den ville være baseret på en af Tom Clancys romaner eller et andet manuskript.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 MOVIE1000 13 år siden

George holder sig bare langt væk fra det her projekt.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 PredatorX 13 år siden

Tjoo hvorfor ikke.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#3 Eat this 13 år siden

No More Clooney
Gravatar

#4 corleone82 13 år siden

The Sum of all fears indspillede næsten 200 millioner dollars, så den helt store katastrofe var det vel ikke... den indspillede f.eks. mere end Patrioternes Spil... og jeg vil egentlig gerne se sølvræven i en actionfilm igen.... :)
Gravatar

#5 ducktorwho 13 år siden

George Clooney er Harrison Ford mach 2, så jo tak - kom med nogle flere studio-movies.

Hvis nogen kan gøre Jack Ryan franchisen interessant, så er det da Clooney - han har da hovedet skruet rigtigt på, og har magten til at blande sig gedigent i måden filmen skrives og laves på, også selvom han ikke instruerer den.
Gravatar

#6 Buzz 13 år siden

Alec Baldwin var Jack Ryan i Jagten på Røde Oktober men hvorfor lave Alec Baldwin ikke fljerfJack Ryan film?
Gravatar

#7 BN 13 år siden

corleone82 (4) skrev:
The Sum of all fears indspillede næsten 200 millioner dollars, så den helt store katastrofe var det vel ikke... den indspillede f.eks. mere end Patrioternes Spil


Jeg tror, at nyhedsskribenten refererer til filmens kunstneriske succes (eller mangel på samme), og ikke blot den økonomiske. At mange har set en film, og at den dermed har haft en stor indtjening, er jo ikke ensbetydende med, at den efterfølgende har opnået stor popularitet og anerkendelse blandt filmfans og anmeldere.

Jeg synes f.eks. aldrig, jeg ser nogen have 'The Sum of All Fears' med på deres lister over yndlingsfilm - det har jeg derimod set i tilfældet med 'Patriot Games'.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#8 filmz-FANBOY 13 år siden

Imens vi alle sammen venter på at Clooney bliver til den ny Jack Ryan kan man jo smutte forbi Dagmar biografen i København, da de på baggrund af de sidste succesfulde visninger af Den Danske Filmskoles seks anmelderroste afgangsfilm, laver en ny række visninger.

Nu er der rig mulighed for dem der missede deres billetter før der blev udsolgt, eller for dem som bare har lyst til at se, eller gense filmene. Dagmar viser nemlig de seks afgangsfilm tre gange dagligt fra d. 10. juli - d. 16. juli.

De seks film og instruktører er:

TICK TICK BOOM - Instruktør: Frida Barkfors
ANNA - Instruktør: Rúnar Rúnarsson
TOMAT PRINCIPPET - Instruktør: Søren Balle
KØBENHAVN - Instruktør: Andreas Dalsgaard
STYKKE FOR STYKKE - Instruktør: May El-Toukhy
DEN FREMMEDE - Instruktør: Nuka Wølk Mathiassen

Læs mere om visningstider og billetpris her på http://www.kino.dk/Film/F/FI/Filmskolens-afgangsfi...
Gravatar

#9 tranberg 13 år siden

Hmm, jeg er ikke helt varm på tanken.
Der vil aldrig være nogen bedre end Harrison Ford i to af de bedste actionfilm jeg har set.
På den anden side kan Clooney meget vel være "the lesser of evils", da der sagtens kunne melde sig endnu værre kandidater på banen..!

Så er jeg heller med på, at Ford vender tilbage som en aldrende Ryan.
The end is closest to the beginning
Gravatar

#10 filmz-Utyske 13 år siden

Mere Ryan til folket, tak. De fire tidligere film underholder mig glimrende.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.

Skriv ny kommentar: